Ruins of Symbaroum do sada prikupio više od tristo tisuća dolara na Kickstarteru

Preostalo je još petnaest dana do kraja Kickstarter kampanje za Ruins of Symbaroum koja je do sada prikupila 311 tisuća američkih dolara uz pomoć 2,4 tisuće ulagatelja.

RuinsOfSymbaroum_image1U pitanju je 5E adaptacija poznatog RPG-a Symbaroum s kojom će stići tri knjige s tvrdim koricama – Player’s Guide, Game Master’s Guide i Bestiary.

Symbaroum je fantasy RPG koji prati priču stanovnika ratno razorene Ambrije nakon njihovog prisiljenog odlaska na lokaciju pored šume Davokar koja krije ostatke carstva Symbaroum. Igra je originalno stigla na tržište u 2014. godini gdje je primila niz pozitivnih ocjena od igrača i recenzenata koji su pohvalili njene “horor” vizuale i pravila namijenjena za nove i iskusne igrače.

21.04.2021 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Little Nightmares 2 - RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

07.05.2021

Najavljena zatvorena beta za mobilni battle-royale Final Fantasy VII: The First Soldier

Autor:  

Square je danas najavio kako će se od 01. do 07. lipnja ove godine održati zatvorena beta igre Final Fantasy VII: The First Soldier te da se svi zainteresirani sada mogu predregistrirati putem Google Play Storea.

finalFantasyVIITheFirstSoldier_image1U pitanju je battle-royale igra u kojoj će igrači moći birati između različitih borbenih stilova kao što su Warrior, Sorcerer ili Monk te boriti se protiv drugih igrača, ali i drugih neprijatelja iz Final Fantasy svijeta.

Final Fantasy VII: The First Soldier bi ove godine trebao stići na iOS i Android platforme kao free-to-play igra.

misc
07.05.2021

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Pine

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 13. svibnja ove godine besplatno preuzeti igru Pine koja inače košta 20,99€. Svi koji do tog datuma povežu igru sa svojim korisničkim računom, ona će ostati u njihovom vlasništvu i nakon isteka ove ponude.

pine_image1Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

U pitanju je akcijsko-avanturistička single-player igra s otvorenim svijetom u kojoj imate zadatak pronaći novi dom za svoje pleme, pritom boreći se protiv raznih bića koja će napraviti sve da vas zaustave.

misc
07.05.2021

Povećana lista potvrđenih partnera ovogodišnjeg virtualnog E3-a

Autor:  

Potvrđeni su novi partneri ovogodišnjeg virtualnog E3-a, a u pitanju su Square Enix, Sega, Bandai Namco Entertainment, Xseed Games, Gearbox Entertainment, Freedom Games, Devious Eye Entertainment, Turtle Beach, Verizon i Binge.com.

e32021_image1U prethodnoj rundi potvrđenih partnera nalaze se Nintendo, Capcom, Xbox i drugi, dok je Konami manje od mjesec dana nakon potvrde dolaska najavio kako ipak neće prisustvovati na tom eventu.

Već više od dva desetljeća, E3 je glavno mjesto za prikazivanje najboljeg što nudi industrija videoigara, a istovremeno ujedinjuje svijet kroz igre. Razvijamo ovogodišnji E3 u sveobuhvatniji događaj, ali i dalje ćemo nastojati oduševiti fanove s najavama većih igara koje ovaj događaj čine nezamjenjivom središnjom pozornicom za videoigre”, izjavio je Stanley Pierre-Louis, predsjednik i glavni izvršni direktor ESA-a.

Ovogodišnji E3 će se održati u digitalnom formatu te će svi zainteresirani moći pratiti prijenos uživo od 12. do 15. lipnja.

misc
06.05.2021

Pogledajte launch trailer igre Resident Evil Village

Autor:  

Resident Evil Village će sutra stići na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One i PC platforme, a svi zainteresirani sada mogu pogledati njen launch trailer.

residentEvil8_image5U pitanju je horor igra koja ponovno prati priču Ethana – glavnog protagonista iz sedmice nekoliko godina nakon događaja u Bakerovoj kući. Radnja je ovog puta smještena u nekadašnjem mirnom selu koji je sada pod prijetnjom raznih novih neprijatelja u Resident Evil serijalu.

Resident Evil Village je u izradi uz pomoć RE Enginea s kojim je Capcom do sada razvio igre Devil May Cry 5, Resident Evil 7: Biohazard i Resident Evil 3. Za razliku od nedavnih remakea drugog i trećeg nastavka, Capcom se odlučio vratiti na igranje iz prvog lica.

U paketu s ovom igrom stići će i online multiplayer igra Resident Evil Re:Verse koja će nuditi PvP mečeve do šest igrača s poznatim likovima iz Resident Evil serijala.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA