Započela prodaja ulaznica za prvi Reboot Develop Red

Ove godine će se održati prva Reboot Develop Red konferencija u Kanadi, a svi zainteresirani već sada mogu kupiti svoje ulaznice.

rebootDevelopRed2019_image1Cijena jedna standardne ulaznice košta 570 eura, dok je VIP ulaznicu moguće kupiti za 1340 eura. Također je dostupan i indie paket za dvije osobe koja košta 1190 eura.

Reboot Develop Red će trajati od 30. listopada do 01. studenoga te će posjetiteljima nuditi više od 150 predavanja s temama razvijanja videoigara te pristup svim tulumima i drugim aktivnostima. Ova konferencija održat će se u kanadskom gradu pod imenom Banff koji je jedan od najpopularnijih turističkih destinacija u Kanadi.

Ako vam je Kanada predaleko, sljedeće godine će se održati i sljedeći Reboot Develop Blue u Dubrovniku čije je ulaznice već sada moguće kupiti.

08.07.2019 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Predator: Hunting Grounds - VIDEO RECENZIJA

OSTALO SA DOMACE SCENE

25.07.2020

Hrvatska igra Saint Kotar prikupila 50.178€ na Kickstarteru

Autor:  

Službeno je završila Kickstarter kampanja za hrvatsku igru Saint Kotar putem koje je domaći studio Red Martyr Entertainment uspješno prikupio 50.178€.

saintKotar_image6Svoj glavni financijski cilj od 39 tisuća eura je uspješno dostigla pet dana prije završetka kampanje, a tijekom tih zadnjih dana je uspješno dostigla tri dodatna cilja – lansiranje na Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One, dodatni DLC i potpuna glasovna gluma.

U pitanju je psihološka horor point-and-click igra u će igrač imati mogućnost preuzeti ulogu dvoje glavnih protagonista koji pokušavaju pronaći istinu iza serije ubojstava u Hrvatskoj, navodno povezanih sa štovanjem đavla. Nudit će do dvadeset sati igranja, a velik fokus usmjeren je na spomenutu priču u kojoj će igrač morati donositi odluke s posljedicama te na atmosferu dobivenom originalnim skladbama, ručno nacrtanim vizualima i glasovnom glumom.

misc
20.07.2020

Hrvatska igra Saint Kotar dostigla svoj glavni cilj na Kickstarteru

Autor:  

Kickstarter kampanja za hrvatsku igru Saint Kotar uspješno je dostigla svoj glavni financijski cilj od 39.000€, a trenutno je usmjerena prema sljedećem cilju koji bi omogućio razvijanje igre za Nintendo Switch, PlayStation i Xbox konzole. Do kraja same kampanje preostalo je sveukupno četiri dana.

saintKotar_image6U pitanju je psihološka horor point-and-click igra u će igrač imati mogućnost preuzeti ulogu dvoje glavnih protagonista koji pokušavaju pronaći istinu iza serije ubojstava u Hrvatskoj, navodno povezanih sa štovanjem đavla. Nudit će do dvadeset sati igranja, a velik fokus usmjeren je na spomenutu priču u kojoj će igrač morati donositi odluke s posljedicama te na atmosferu dobivenom originalnim skladbama, ručno nacrtanim vizualima i glasovnom glumom.

Svi zainteresirani mogu već sada isprobati njen besplatni demo pod imenom The Yellow Mask na Steamu.

 

misc
15.07.2020

Hrvatska igra Primordials of Amyrion dolazi 06. listopada na Steam i EGS

Autor:  

Zagrebačka tvrtka Global Dodo Entertainment je najavio kako će 06. listopada ove godine lansirati Primordials of Amyrion na Epic Games Store i Steam kao Early Access igru.

primordials_image5U pitanju je tug-of-war 1v1 multiplayer igra u kojoj igrač upravlja svojim kraljevstvom i razvija vojsku kako bi stekao prednost i pobijedio svojeg suparnika.

Svi koji su zainteresirani sudjelovati u sljedećem testiranju koje će se održati 29. srpnja mogu se prijaviti putem službene web stranice ove igre.

misc
14.07.2020

Kickstarter kampanja hrvatske igre Saint Kotar produžena za sedam dana

Autor:  

Kickstarter je odlučio produžiti kampanju hrvatske igre Saint Kotar za čak sedam dana što znači da studio Red Martyr Entertainment sada ima jedanaest dana da prikupi 6,6 tisuća eura kako bi dostigao svoj glavni financijski cilj.

saintKotar_image6U normalnim okolnostima Kickstarter ne dopušta produženja, ali širenje virusa COVID-19 stvorilo je neizvjesnost i stres za toliko ljudi, uključujući developere i ulagače, zbog čega su odlučili napraviti iznimku. Vjerujemo da je pandemija odigrala svoju ulogu u usporavanju ovog projekta.“, izjavili su iz Red Martyr Entertainmenta.

Saint Kotar je psihološka horor point-and-click igra u kojoj će igrač imati mogućnost preuzeti ulogu dvoje glavnih protagonista koji pokušavaju pronaći istinu iza serije ubojstava u Hrvatskoj, navodno povezanih sa štovanjem đavla. Nudit će do dvadeset sati igranja, a velik fokus usmjeren je na spomenutu priču u kojoj će igrač morati donositi odluke s posljedicama te na atmosferu dobivenom originalnim skladbama, ručno nacrtanim vizualima i glasovnom glumom.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA