Wii U vs Switch: Borba osvajanja ljestvica

Web portal Vg Chartz objavio je mjesečni grafikon prodaje konzola, a ovog puta uspoređuje prodaju Wii U i Nintendo Switch konzola.

nintendo_switch_img1Razlika između Wii U i Switch konzole povećala se za 360,936 jedinica tijekom svibnja ove godine sa Switch konzolom koja trenutno vodi za 1.69  milijuna jedinica.

Wii U je došao na tržište u studenom 2012. godine dok je Switch lansiran tijekom ožujka ove godine.

Wii U je sveukupno prodan u 2,42 milijuna jedinica te Switch u 4,11 milijuna jedinica.

16.07.2017 Autor:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave your thoughts

Pravila ponašanja u komentarima pročitajte u našem Bontonu komentiranja

Reboot Develop 2017: Najnovije vijesti s konferencije

OSTALE VIJESTI

25.07.2017

Guns of Boom premašio 100 milijuna igrača

Autor:  

Developer free-to-play igara za mobilne uređaje i društvene mreže, Game Insight, objavio je kako je njihova mobilna fps igra Guns of Boom premašila 100 milijuna igrača.

guns_of_boom_img1“Igra Guns of Boom premašila je sva naša očekivanja i ne pokazuje znakove usporavanja”, izjavio je Anatoly Ropotov, glavni izvršni direktor tvrtke Game Insight.

Tvrtka je nadodala kako postoji više od 100.000 videozapisa igre koji su podijeljeni putem YouTube-a. Te prekretnice pojavile su se u samo nekoliko tjedana nakon izlaska igre na tržište.

“Igra je jasno pokrenula potisnutu potražnju za kvalitetnim mobilnim pucačinama. I po stopi ljudi koji dijele njihov gameplay, igra je doista postala viralna.”

misc
25.07.2017

Bluehole i ESL najavili partnerstvo za veliki turnir na Gamescomu

Autor:  

Tvrtka Bluehole objavila je informaciju kako je ušla u partnerstvo s eSports tvrtkom ESL kako bi tijekom ovogodišnjeg Gamescoma u Njemačkoj organizirali turnir u popularnoj Early Access igri pod imenom Playerunknown’s Battlegrounds.

playerUnknowns_image4Sam LAN turnir održat će se od 23. do 26. kolovoza ove godine, a u njemu će sudjelovati 80 najboljih PUBG igrača u cijelome svijetu koji će se boriti za nagradni fond od 350 tisuća američkih dolara.

Oduševljeni smo vidjeti kako PUBG pojačava svoje divno iskustvo unutar igre s natjecateljskom LAN komponentom na Gamescomu. Ova igra bila je veliki hit i njen prirodni razvoj u natjecateljski naslov bio je uzbudljiv za promatrati. Veselimo se raditi s Bluehole na ovome i mnogim drugim događajima u budućnosti.“, Ralf Reichert, glavni izvršni direktor tvrtke ESL.

Nadodali su kako će zajedno pokriti sva događanja putem Twitch, YouTube i Mixer servisa te društvenih mreža kao što su Facebook i Twitter.

Tijekom ovog četverodnevnog događaja natjecat će se u Solo, Duo, Duo FPP i Squad modovima.

POVEZANE VIJESTI:

misc
25.07.2017

Steam popusti: Gas Guzzlers Extreme, Pathologic Classic HD i mnoge druge igre

Autor:  

Na Steam servisu dostupan je novi niz tjednih popusta u kojem se nalaze igre kao što su Gas Guzzlers Extreme, Titan Quest i Magnetic: Cage Closed.

gasguzzlerszombie_image3U opisu svake igre piše trenutna te standardna cijena. Ako ste u potrazi za drugim igrama s popustima, obavezno provjerite cijelu listu igara koju možete pronaći na službenoj stranici Steam servisa. Ovi tjedni popusti vrijede do 31. srpnja 2017. godine.

*Napomena: Ovo nije cijela lista proizvoda s popustima

misc
24.07.2017

Najavljeno redovno održavanje PSN-a

Autor:  

Tvrtka Sony PlayStation je najavila kako sutra neće biti dostupan PlayStation Network (PSN) na jedan sat zbog redovnog održavanja.

psn_image1Preciznije, 25. srpnja od 09:00 do 10:00 sati korisnici neće moći pristupiti servisu za upravljanje korisničkim računom, PlayStation Videu i PlayStation Storeu.

Unatoč tome, svi koji imaju račun ipak će se moći prijaviti na PlayStation Network profil, igrati igre i koristiti većinu aplikacija dok se provodi održavanje.

“Ispričavamo se zbog neugodnosti. Preporučujemo aktiviranje vašeg PlayStationa 4 kao svoju primarnu konzolu prije nego što počne održavanje kako bi mogli nastaviti igrati više igara i koristiti druge usluge tijekom održavanja.”

Za aktiviranje konzole, sve što trebate napraviti je prijaviti se na svoj PlayStation Network profil i odabrati Settings > PlayStation Network / Account Management > Activate as Your Primary PS4 > Activate. Postupak trebate ponoviti samo jednom.

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)