Unravel Two dostupan za PS4, XO i PC

Tvrtka Electronic Arts objavila je kako je njihova igra pod imenom Unravel Two dostupna na PlayStation 4, Xbox One i PC platformama po cijeni od 19,99 eura.

unravel_two_img1Unravel Two je avanturistički platformer u kojem igrači u lokalnom co-opu ili singleplayeru preuzimaju ulogu dva Yarnysa – mala bića kreirana od klupka povezana jednom niti koja putuju osvjetljavajući svijet pun tame.

Njen prethodnik, igra Unravel dostupna je na tržištu od 09. veljače 2016. godine gdje je dobila pozitivne kritike od njenih igrača i recenzenata, hvaleći njene vizuale, glazbu i njenog glavnog protagonista. Kao što je tako sa svakom igrom, primila je i određene negativne kritike koje su ovdje usmjerene na kontroliranje tog protagonista i slabu ponudu zagonetki.

10.06.2018 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Watch Dogs: Legion - VIDEO RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

30.11.2020

Commandos 2 HD Remastered ovog tjedna dolazi na Nintendo Switch

Autor:  

Kalypso Media je najavio kako će HD remaster njegove igre Commandos 2 biti dostupna na Nintendo Switch platformi od 04. prosinca ove godine. Dok će standardna cijena igre iznositi 29,99 američkih dolara, svi koji ju odluče prednaručiti do spomenutog datuma, mogu ju nabaviti po cijeni od 26,99 dolara.

commandos2remastered_image1U pitanju je strateška igra u kojoj će igrač moći kontrolirati savezničke komandose tijekom drugog svjetskog rata s ciljem rješavanja raznih misija unutar neprijateljskog teritorija. Commandos 2 je originalno stigao još u 2001. godini gdje je primio razne pohvale od recenzenata i igrača, najviše zbog kvalitetne umjetne inteligencije kod neprijatelja, a niz časopisa ju je tada proglasilo najboljom strateškom igrom godine.

misc
30.11.2020

GLAZBENI PONEDJELJAK: Vraćamo se u 2001. godinu s Metal Gear Solid 2

Autor:  

Najbolje je započeti novi tjedan s dobrom glazbom, a danas se vraćamo se u 2001. godinu s igrom Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

metalGearSolid2_image2Na toj glazbi je radio Harry Gregson-Williams – engleski skladatelj koji je do sada tijekom svoje karijere u industriji videoigara radio na naslovima kao što su Call of Duty 4: Modern Warfare i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Naime, njegov portfelj je puno veći u segmentu filmova u kojem je moguće pronaći naslove Shrek, Cowboys & Aliens, Prometheus, The Martian i Total Recall.

Williams je pozvan da radi na igri Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty nakon što je Kojima poslušao njegov rad u filmu The Replacement Killers, a kada je krenuo raditi na igri, postojao je mali problem jezične barijere s ostalima kojeg su uspjeli zaobići komunikacijom u kratim frazama i opisima. Zbog takve komunikacije koja je omogućavala slobodniji pristup u skladanju, Williamsovi radovi uspjeli su promijeniti neke akcijske sekvence unutar igre.

Na ovom projektu je također radio i Norihiko Hibino – japanski skladatelj koji je bio zadužen za glazbu koju će igrač slušati tijekom igranja. Taj segment se, kao i u prethodnom nastavku, više oslanja na ambijentalnu glazbu s elektroničkim elementima.

misc
28.11.2020

Steam: Srpske igre na ovogodišnjoj jesenskoj rasprodaji

Autor:  

Započela je ovogodišnja jesenska rasprodaja na Steamu, a među mnogobrojnim naslovima sa sniženom cijenom nalaze se i one od proizvođača videoigara iz Srbije.

paganAbsentGods_image2U opisu svake igre piše trenutna te originalna cijena. Listu s većinom srpskih igara možete pronaći na Steam Curator stranici pod imenom Games made in Serbia. Ako ste zainteresirani za cijeli niz popusta na ovogodišnjoj jesenskoj rasprodaji, obavezno provjerite službenu stranicu Steam servisa. Ova ponuda dostupna je do 01. prosinca 2020. godine.

  • Mad Dojo – 1,64€     (3,29€) | -50%

  • UnderRail – 7,09€     (14,19€) | -50%

misc
28.11.2020

Kako će funkcionirati zombi psi u igri Resident Evil 3: The Board Game

Autor:  

Dok će se zombiji u društvenoj igri Resident Evil 3: The Board Game ponašati uglavnom isto kao i u prethodnom nastavku, developeri su odlučili uvesti malo promjene sa zombi psima koji će u ovoj igri biti još brži i agresivniji.

residentEvil3TheBoardGame_image11Jedan od glavnih dodataka jest novi napad s kojim se ovaj neprijatelj tehnički može pomaknuti za tri polja i izvesti svoj napad u jednom potezu, a to samo po sebi dosta mijenja igru zbog manjih prostorija i užih hodnika kroz koje će igrači prolaziti tijekom igranja. Ovaj tip neprijatelja će također stići i s novim pravilom pod imenom Predatory Instinct koji je inspiriran događajima iz videoigre Resident Evil 3: Nemesis. Naime, ti zombi psi će ignorirati vatrene tokene u odlukama koga napada sa svojim posebnim napadom.

Resident Evil 3: The Board Game je uspješno prikupio 865,6 tisuća britanskih funti na Kickstarteru tijekom ove godine.

U pitanju je co-op igra za 1-4 igrača koji imaju zadatak pobjeći iz Racoon Cityja prevladanim zombijima, raznim mutantima, ali ovog puta i Nemesisom. On je u ovoj igri dizajniran tako da lovi preživjele kroz sve dostupne scenarije, a kada igrači naiđu na njega, morat će kao i u originalnoj trojci birati između dvije opcije – bježati ili boriti se.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA