Thumper trailer koji je osvojio GDC sa svojom neugodnom atmosferom

Na ovogodišnjem GDC-u je tvrtka Drool prikazala trailer za svoju nadolazeću igru Thumper koji je sa svojom ambijentalnom glazbom i vizualima uspio gledateljima pokrenuti neugodne emocije za igru veoma jednostavne ideje.

thumper_image2Developeri su igru Thumper kategorizirali kao ritmičnu nasilnost koja funkcionira na sličan način kao i igra Audiosurf. Ono po čemu se izdvaja jest njena atmosfera koju čine izvanredni zvukovi i vizuali.

Unutar tvrtke Drool se nalaze iskusni developeri koji su zaslužni za igre kao što su Rock Band, Guitar Hero te Dance Central.

Portal Dead End Thrills je napisao sljedeće u vezi ovog trailera.

Pronađite sigurno okruženje i prijatelja kojem vjerujete jer je ovo jedan loš trip.

Autor članaka John Walker je za Rock Paper Shotgun napisao svoje iskustvo na prikazivanju trailera na GDC-u.

thumper_image3Thumper je pokrenuo moju anksioznost. I nisam bio sam u tome. Pogledao sam developera pored mene i pitao ga “Ovo nije u redu, zar ne?”, na što je on klimnuo glavom.

Mnogi sumnjaju da su developeri koristili infrazvukove za poticanje anksioznosti i straha. Igra se sada nalazi u finalu IGF natječaja za najbolji audio.

Još uvijek je nepoznato na kojoj će platformi biti dostupna igra te kada će se pojaviti na tržištu.

Developeri su ovim videom pokazali kako pravom kombinacijom glazbe i tempiranjem napraviti trailer koji će privući pažnju svojih gledaoca.

09.03.2015 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Predator: Hunting Grounds - VIDEO RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

02.07.2020

Prodano više od milijun primjeraka igre A Plague Tale: Innocence

Autor:  

A Plague Tale: Innocence je stigao na PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme 14. svibnja prošle godine, a do sada je prodano više od milijun njegovih primjeraka.

aPlagueTaleInnocence_image1U pitanju je avanturistička igra koja prati priču djevojke Amicie i njenog brata u 1349. godini dok kroz opustošenim naseljima bježe od inkvizicije. Igra je nakon dolaska na tržište primila uglavnom pozitivne ocjene od recenzenata i igrača, najviše zbog njene priče i vizuala.

Samo putem Steama je primila 22,2 tisuće korisničkih recenzija od kojih je 20,9 tisuća ocijenjeno pozitivno.

misc
01.07.2020

Virtualna stvarnost dolazi u Dreams krajem ovog mjeseca

Autor:  

Media Molecule je najavio kako će podrška za igranje u virtualnoj stvarnosti stići u Dreams 22. srpnja ove godine. To znači da će igrači moći uz pomoć PSVR-a stvarati sadržaj i igrati tuđe VR igre.

dreams_image7U pitanju je sandbox igra koja igračima nudi mogućnost izrade vlastitog sadržaja – od glazbe, 3D modela, animiranih filmova pa do vlastitih videoigara. Igrači također mogu isprobati i sadržaj od drugih igrača koji se odluče javno objaviti svoje projekte.

Igra je originalno stigla na PlayStation 4 konzolu kao Early Access igra gdje je do sada primila uglavnom pozitivne ocjene od igrača i recenzenata te tijekom tri godine primila nagrade u kategorijama za najbolju originalnu igru, najbolju PlayStation 4 igru i najbolju igru predstavljenu na Gamescomu 2019. godine.

misc
01.07.2020

Toys For Bob: Nema mikrotransakcija u igri Crash Bandicoot 4

Autor:  

Studio Toys For Bob je sada potvrdio kako nadolazeći Crash Bandicoot 4: It’s About Time neće nuditi mikrotransakcije, osvrnuvši se na prenošenja informacija s prodajne stranice igre na Microsoftovoj online trgovini gdje piše kako će nuditi mogućnost kupovanja unutar igre.

crashBandicoot4_image1U pitanju je osmi službeni nastavak u Crash Bandicoot serijalu, ali je kronološki smješten kao alternativni nastavak trojke u kojem će igrač imati zadatak zaustaviti Cortexa, Tropya, Uka Uku koji su pobjegli iz zatvora.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time će stići 02. listopada ove godine na PlayStation 4 i Xbox One po cijeni od 499,00 kuna.

misc
01.07.2020

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Die Young: Prologue

Autor:  

Putem IndieGala servisa moguće je besplatno preuzeti igru Die Young: Prologue. U pitanju je verzija igre bez DRM-a što znači da nećete primiti Steam ključ, već instalacijsku datoteku.

dieYoungPrologue_image1Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre odabrati “Add to Your Library”. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za IndieGalu.

U pitanju je akcijsko avanturistička igra koja prikazuje događaje koje su se dogodili nekoliko sati prije radnje glavne priče u igri Die Young.

Što se tiče drugih sličnih ponuda, zainteresirani mogu u ovom trenutku besplatno preuzeti igre Stranger Things 3: The Game i AER Memories of Old.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA