Super Mario Maker za 3DS prvog tjedna prodan u 529.000 primjeraka

Igra tvrtke Nintendo pod imenom Super Mario Maker za Nintendo 3DS prvog tjedna je prodana u 529.141 primjeraka.

super_mario_makerIgra je prodana najbolje u Europi sa 199.146 prodanih primjeraka (38%). Nakon Europe slijedi Japan sa 161.445 (31%) te Sjedinjene Američke Države sa  prodanih primjeraka (41%).

U Europi, igra je prodana u 13.080 jedinica u Ujedinjenom Kraljevstvu, 64.831 u Njemačkoj i 59.431 u Francuskoj.

Super Mario Maker za Wii U uspješno je prodan u više od milijun primjeraka u nešto malo više od 2 tjedna od lansiranja tijekom rujna 2015. godine.

Super Mario Maker za Nintendo 3DS je lansiran nešto kasnije, 1. i 2. prosinca 2016. godine.

11.01.2017 Autor:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave your thoughts

Pravila ponašanja u komentarima pročitajte u našem Bontonu komentiranja

Reboot Develop 2017: Najnovije vijesti s konferencije

OSTALE VIJESTI

26.04.2017

LAN Battle for Split: Prvo regionalno eSports natjecanje u Splitu

Autor:  

Sljedećeg mjeseca održat će se prvi LAN Battle for Split – regionalni eSports turnir na kojem će se natjecatelji iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Slovenije boriti za nagradni fond od 10.000 kuna u igrama Counter Strike: Global Offensive i League of Legends.

battleForSplit_image1Ovi turniri održat će se od 20. do 21. svibnja u konferencijskim prostorijama Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje koje će biti opremljene računalima, monitorom za live stream i gledalištem sa 700 sjedećih mjesta. Uz ove turnire, posjetitelji će tijekom ovog događaja moći zaigrati i druge popularne eSports igre među kojima su Overwatch, Rocket League, Hearthstone i Dota 2.

Osobe koje žele prisustvovati kao gledatelj na ovom eSports događaju mogu besplatno rezervirati svoju ulaznicu putem Eventbrite servisa, a oni koji žele dokazati svoje vještine na turnirima mogu prijaviti svoj tim na službenoj Battle for Split web stranici.

Ovaj događaj organiziraju Klub mladih Split, Student Times, FESB i Microsoft Innovation Center Split.

misc
26.04.2017

Započelo otvoreno beta testiranje igre Games of Glory

Autor:  

Tvrtka Lightbulb Crew pokrenula je otvoreno beta testiranje free-to-play igre pod imenom Games of Glory na PlayStation Store i Steam servisima. Kako je u pitanju otvoreno testiranje, svi zainteresirani mogu besplatno preuzeti igru i sudjelovati u testiranju.

gamesOfGlory_image2Sada kada su svim igračima diljem cijeloga svijeta otvorena vrata arene u igri Games of Glory, veselimo se onome što će doći u sljedećim tjednima, mjesecima i godinama s novim likovima, oružjima, događajima, mapama, modovima i drugim stvarima. Danas je samo početak za Games of Glory.“, izjavio je Anders Larsson, glavni izvršni direktor i osnivač tvrtke Lightbulb Crew.

Games of Glory je akcijska igra koja nudi cross-platform 4v4 i 3v3 mečeve u kojima igrači mogu birati između 50 različitih oružja. Također se mogu osnovati vlastiti klubovi i sastaviti vlastiti tim s kojim želite osvojiti vrh ljestvica.

Igra je do sada putem Steama primila sveukupno 338 korisničkih recenzija od kojih je 60 posto pozitivno. Najviše negativnih kritika usmjereno je prema tutorijalu i optimizacijskim problemima.

misc
26.04.2017

Odgođen multiplayer igre Sniper: Ghost Warrior 3

Autor:  

Poljska tvrtka CI Games objavila je kako je multiplayer njene igre Sniper: Ghost Warrior 3 pomaknut na treći kvartal 2017. godine.

sniperGhostWarrior3_image1“Tijekom razvoja igre Sniper: Ghost Warrior 3, imali smo dva fokusa. Prvi je pružiti najbolje singleplayer iskustvo u našoj najambicioznijoj igri u seriji Sniper: Ghost Warrior. To je oduvijek bio naš cilj i mi smo iznimno ponosni na sve što smo napravili i podijelili s vama.”

“Drugi naglasak od nas je pružanje redovitih ažuriranja sadržaja nakon lansiranja igre, usredotočujući se na sadržaj koji poboljšava doživljaj igranja.”

“S time, odlučili smo objaviti ažuriranje za multiplayer (koji će biti besplatan za naše igrače) nakon lansiranja (treći kvartal 2017.) zbog upravo navedenih razloga, a da ne uništimo bilo kakav potencijal singleplayer iskustva.”

CI Games je nedavno ponovno odgodio datum lansiranja igre Sniper: Ghost Warrior 3 s 04. travnja na 25. travanj ove godine. To je taktička FPS igra s otvorenim svijetom koja je dostupna na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama.

POVEZANE VIJESTI:

misc
26.04.2017

TimeShift i druge igre od sada kompatibilne s Xbox One

Autor:  

Larry Hryb je putem službenog Twitter profila objavio kako su igre pod imenom TimeShift, Assault Heroes 2 i Commanders: Attack od sada kompatibilne s konzolom Xbox One.

timeShift_image1Uz navedene igre, nedavno su na listi kompatibilnih igara pridodane i Contra, Castlevaniju, Call of Duty: Black Ops 2, Far Cry 3, Borderlands 2, The King of Fighters 2002: Unlimited Match, Gyromancer, Moon Diver, Hitman: Absolution, Bully Scholarship Edition, Catherine, Raskulls, Skydive, Planets Under Attack, CLANNAD, BioShock, BioShock 2 i BioShock: Infinite.

Igra TimeShift izašla je na tržište tijekom 20017. godine,  dok su Assault Heroes 2 i Commanders: Attack 2008. godine.

Mike Ybarra, direktor menadžmenta Xboxa, je krajem 2015. godine objavio popis prvih 104 Xbox 360 igara koje su kompatibilne s Xbox One. Listu prvih 104 Xbox 360 igara možete pronaći u našem prijašnjem članku.

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)