Steam popusti: Crysis 3, Tom Clancy’s Ghost Recon i druge igre

Na Steamu je dostupan novi niz tjednih popusta u kojem se nalaze igre kao što su Tom Clancy’s Ghost Recon, Crysis 3 i Zero Caliber VR.

crysis3_image1U opisu svake igre piše trenutna te standardna cijena. Ako ste u potrazi za drugim igrama s popustima, obavezno provjerite cijelu listu igara koju možete pronaći na službenoj stranici Steam servisa. Ovi tjedni popusti vrijede do 25. siječnja ove godine.

  • Crysis 3 – 8,99€     (29,99€) | -70%
  • Unworthy – 6,74€     (13,49€) | -50%

*Napomena: Ovo nije cijela lista proizvoda s popustima

18.01.2021 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Little Nightmares 2 - RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

08.03.2021

Stigao novi trailer za It Takes Two – co-op igru koja dolazi krajem ovog mjeseca

Autor:  

Studio Hazelight je objavio novi trailer za igru It Takes Two koja će biti dostupna na tržištu od 26. ožujka ove godine na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Origin i Steam platformama.

itTakesTwo_image5U pitanju je avanturistička co-op igra za dva igrača koji preuzimaju ulogu ljubavnog para kojeg je magija pretvorila u lutke. S velikim fokusom na co-op mehanike, studio Hazelight želi ponuditi iskustvo koje miješa različite žanrove i zagonetke u kojima igrači moraju surađivati kako bi napredovali. Developeri su također napomenuli kako će se te gameplay mehanike prilagođavati priči što znači da će igrači redovno nailaziti na nove mehanike dok napreduju kroz igru.

Ova igra nudi i Friend’s Pass sistem s kojim kupac igre može omogućiti besplatan online pristup drugom igrači da preuzme drugu ulogu unutar igre. To znači da će samo jedna osoba morati kupiti igru, dok druga osoba s kojom želi igrati neće morati kupiti svoj primjerak. Više informacija o tom Friend’s Pass sistemu možete pročitati na našem prijašnjem članku.

misc
08.03.2021

Watch Dogs: Legion multiplayer za PC ponovno odgođen

Autor:  

Ubisoft je najavio kako PC verzija multiplayer segmenta igre Watch Dogs: Legion ipak neće stići 09. ožujka kao što je to prethodno bilo najavljeno. Kao razlog su naveli pojavljivanje tehničkih problema prilikom igranja s određenim grafičkim karticama, dok će novi datum lansiranja biti objavljen nakon što uspješno poprave te probleme.

watchDogsLegion_image5Iako će PlayStation, Xbox i Google Stadia verzije stići tijekom sutrašnjeg dana, prvi Tactical Op će biti dostupan tek od 23. ožujka. Do odgode tog segmenta također je došlo zbog prisutnosti tehničkog problema koji je uzrokovao rušenje igre.

Ovaj multiplayer segment nudit će co-op gameplay za četiri igrača, Tactical Ops co-op misije, mod pod imenom Invasion i PvP mod Spiderbot Arena u kojem se igrači natječu uz pomoć robotskih pauka.

Što se tiče single-player dijela, u pitanju je akcijska igra s otvorenim svijetom čija je radnja smještena u fiktivnoj bliskoj budućnosti nakon što je London postao meta terorističkog napada. Jedan od najvećih gameplay elemenata u toj igri leži u ideji da igrač može unovačiti gotovo bilo kojeg NPC-a u svoju grupu i iskoristiti njegovo znanje ili izgled za drugačiji pristup rješavanju misija.

misc
08.03.2021

GLAZBENI PONEDJELJAK: Vraćamo se u 1999. godinu s igrom Demolition Racer

Autor:  

Najbolje je započeti novi tjedan s dobrom glazbom, a danas se vraćamo u 1999. godinu s igrom Demolition Racer.

demolitionRacer_image1U ovoj igri se mogu pronaći pjesme od poznatog metal benda Fear Factory, grupa Cirrus i Empirion, ali i skladatelja Tommyja Tallarica – američkog skladatelja koji je do sada tijekom svoje karijere radio na naslovima kao što su Oddworld: Munch’s Oddysee, Evil Dead: Hail to the King, Spider-Man i Disney’s Aladdin.

Tallarico je svoju karijeru u industriji videoigara započeo je još u 1992. godini s radom na Game Boy verziji igre Prince of Persia zbog kojeg je samo šest mjeseci nakon postao voditelj zvučnog odjela u Viriginu. On je također pokrenuo i Video Games Live (VGL) serijal u 2002. godini koji se temelji na orkestralnom izvođenju glazbe iz raznih videoigara.

U skladanju je sudjelovao i spomenuti Fear Factory koji je baš za ovu igru skladao Full Metal Contact – agresivnu metal skladbu koja fantastično sjeda u kaotičnim scenama utrkivanja i razbijanja unutar igre.

 

 

 

misc
06.03.2021

Najavljena sljedeća besplatna igra na Epic Games Storeu

Autor:  

Dok korisnici Epic Games Storea trenutno mogu besplatno preuzeti igru Wargame: Red Dragon, od 11. do 18. ožujka moći će sa svojim korisničkim računom povezati igru Surviving Mars.

survivngMars_image1U pitanju je strateška single-player igra u kojoj igrač ima zadatak izgraditi prvu bazu na Marsu u kojoj ljudi mogu preživjeti sve opasnosti na tom planetu. Osim što se mora fokusirati na izgradnju infrastrukture, upravljanjem kolonista i razvijati tehnologiju koja će ljudima pružati bolji život, igrač može i započeti s istraživanjem raznim misterijima koje krije ovaj Crveni planet.

Igra je originalno stigla na tržište u 2018. godini gdje je do sada primila niz pozitivnih ocjena od recenzenata i igrača.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA