Star Wars Jedi: Fallen Order stigao na tržište – prve ocjene pozitivne

Star Wars Jedi: Fallen Order je stigao na PC, Xbox One i PlayStation 4 platforme, a sudeći po prvim ocjenama, igrači su oduševljeni. Igra je samo putem Steama do sada primila 637 korisničkih recenzija od kojih je 589 ocijenjeno pozitivno. Najviše pohvala usmjereno je prema vizualima, dobroj optimizaciji, glumi glavnih likova, ali i zabavnim lightsaber borbama.

starWarsJediFallenOrder_image3U pitanju je akcijsko avanturistička igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu Cala Kestisa, jednog od zadnjih preživjelih članova Jedi Ordera. Radnja je smještena nakon događaja u filmu Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith, a za priču je zaslužan Chris Avellone, pisac koji je radio na igrama Prey, Fallout: New Vegas, Alpha Protocol i Pillars of Eternity. Igra je kreirana pomoću Unreal Engine 4 alata.

Svi zainteresirani na PC-u mogu kupiti ovu igru po cijeni od 59,99€.

15.11.2019 Autor:  


OSTALE VIJESTI

05.12.2019

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite Jotun Valhalla Edition

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 12. prosinca ove godine besplatno preuzeti igru Jotun Valhalla Edition koja inače košta 19,99€. Svi koji se odluče povezati igru sa svojim korisničkim računom do spomenutog datuma, ona će ostati zauvijek u njihovom vlasništvu.

jotunValhallaEdition_image1Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

U pitanju je akcijsko avanturistička igra s tematikom nordijske mitologije u kojoj igrači preuzimaju ulogu vikinške ratnice pod imenom Thora koja se nakon svoje smrti mora dokazati bogovima kako bi ušla u Valhallu. Igra je originalno stigla na tržište u rujnu 2015. godine gdje primila velik broj pohvala od igrača zbog njenih vizuala, glazbe i ponekad teških borbenih segmenata.

misc
05.12.2019

Plague Inc: Evolved sada nudi scenarij koji prikazuje utjecaj lažnih vijesti

Autor:  

Ndemic Creations je u suradnji s organizacijom Full Fact implementirao novi besplatni scenarij za Plague Inc: Evolved koji prikazuje utjecaj lažnih vijesti na politiku, zdravstvo i društvo. Dok je ovaj scenarij za sada dostupan na iOS platformi, studio ga planira lansirati i na PC, Android i konzole.

plague_image4Baš kao smrtonosna pandemija, širenje dezinformacija je ogromna prijetnja našem društvu. Prilikom dizajniranja ovog novog ažuriranja za Plague Inc., bilo je zastrašujuće koliko se naših algoritama za infekciju poklopilo sa svijetom lažnih činjenica, lažnih vijesti i loših informacija.“, izjavio je James Vaughan, developer iza igre Plague Inc: Evolved.

Igrači će u ovom scenariju moći napraviti vlastitu lažnu vijest i zavarati svijet s raznim modernim alatima i psihološkim trikovima. Kako bi studio postigao što realniji rezultat širenja dezinformacija, ušao je u partnerstvo organizacijom Full Fact i primio pomoć od Politifacta.

Full Fact postoji kako bi se borio protiv uzroka i posljedica loših informacija. Iz iskustva znamo kakvu štetu mogu nanijeti životima i zajednicama, bilo da narušava povjerenje u našu demokraciju ili dovodi naše zdravlje u rizik. Fake News ažuriranje u igri Plague Inc. doseći će milijune ljudi i pomoći im da shvate stvarnu prijetnju koje predstavljaju loše informacije.“, izjavio je Will Moy iz Full Facta.

misc
05.12.2019

Najavljene sljedeće NES i SNES igre za Nintendo Switch Online pretplatnike

Autor:  

Nintendo je najavio kako Nintendo Switch Online pretplatnici mogu od 12. prosinca očekivati novu rundu NES i SNES igara za Nintendo Switch. U pitanju su Star Fox 2, Super Punch-Out, Kirby Super Star, Breath of Fire 2, Journey to Silius i Crystalis.

nitendoSwitchOnline_image2Nintendo Switch Online je neobavezna mjesečna pretplata za igrače na Nintendo Switchu koja im omogućava pristup online segmentima igara, niz starijim NES i SNES igrama s nadodanim online značajkama i spremanju napretka većine igara u cloud. Svi zainteresirani mogu besplatno isprobati pogodnosti ove pretplate na sedam dana.

Pretplatnici u ovom trenutku imaju pristup listi s više od šezdeset igara među kojima su Super Metroid, Super Mario World, Ghosts’n Goblins, Double Dragon i The Legend of Zelda.

misc
05.12.2019

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite Zombie Driver HD

Autor:  

Igrači na Steamu imaju priliku danas do 19:00 besplatno preuzeti igru pod imenom Zombie Driver HD koja inače košta 9,99€.

zombieDriverHD_image2Za povezivanje igre s vašim korisničkim računom na Steamu, potrebno je samo pritisnuti na ‘Add to Account’ koji je dostupan na prodajnoj stranici igre. Napominjemo kako je za preuzimanje i igranje ove igre na Steamu potreban aktivirani Steam račun i instalirana njena aplikacija.

U pitanju je trkača igra s akcijskim elementima koja igračima nudi single-player kampanju s više od trideset glavnih misija i niz sporednih misija u otvorenom svijetu gdje moraju spašavati ljude i boriti se protiv horde zombija. Također su dostupni Race i Slaughter modovi, devet različitih nadogradnji za vaš taksi i niz oružja za borbu protiv neprijatelja.

misc

Prilagođavanje informacija narativu "mržnje" prema Electronic Artsu