Prodano sedam milijuna primjeraka igre Resident Evil 7

Horor igra Resident Evil 7 stigla je na tržište u siječnju 2017. godine, a do kraja prošle godine prodano je sedam milijuna njenih primjeraka.

residentEvil7_image1Kada se usporedi s drugim naslovima iz tog serijala, nalazi se na trećoj poziciji najprodavanijih – ispod igara Resident Evil 5 (7,6 milijuna) i Resident Evil 6 (7,4 milijuna).

Resident Evil 7 je nakon dolaska na tržište primio niz nagrada u VR kategorijama i zvučnom odjelu, dok je bio i nominiran za više nagrada za najbolju igru 2017. godine.

13.02.2020 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Predator: Hunting Grounds - VIDEO RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

12.07.2020

Stigao novi gameplay trailer za Serious Sam 4

Autor:  

Croteam je predstavio novi gameplay trailer za svoju igru Serious Sam 4 koja će stići na Steam i Google Stadia platforme tijekom sljedećeg mjeseca.

seriousSam4_image10U pitanju je FPS igra u kojoj glavni protagonist Sam ima zadatak voditi posljednji otpor protiv Mentalove invazije, boreći se protiv horde neprijatelja uz pomoć velikog arsenala oružja. Dok je igru moguće zaigrati samostalno, Serious Sam 4 nudi i online co-op mod za četiri igrača.

Ovaj novi nastavak dolazi i s Legion sistemom koji će u igri nuditi bitke s tisućama neprijatelja na ekranu – nešto o čemu smo prethodno i pisali o našim dojmovima rane verzije igre prikazane na Gamescomu u 2018. godini.

misc
10.07.2020

The Escapists 2 je besplatan na Epic Games Storeu

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 16. srpnja ove godine besplatno preuzeti igru pod imenom The Escapists 2 koja inače košta 19,99€.

theEscapists2_image1Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

misc
10.07.2020

F2P igre s najviše preuzimanja tijekom lipnja na europskom PS Storeu

Autor:  

Koje su igre, bile novije ili starije, uspjele na PlayStation 4 platformi privući najviše pozornosti od igrača, pokazuje Sonyjeva lista free-to-play igara s najviše preuzimanja tijekom lipnja na europskom PlayStation Storeu.

callofDutyWarzone_image1Na prvom mjestu ove liste nalazi se Call of Duty: Warzone, dok se iza njega redom nalaze Fortnite, Apex Legends, Destiny 2, Brawlhalla, eFootball PES 2020 Lite, Racing Bros, Dragon Ball Xenoverse 2 Lite Version, Warface i World of Warships: Legends.

TOP 10 free-to-play igara s najviše preuzimanja tijekom lipnja na europskom PS Storeu:

  • 1. Call of Duty: Warzone
  • 2. Fortnite
  • 3. Apex Legends
  • 4. Destiny 2
  • 5. Brawlhalla
  • 6. eFootball PES 2020 Lite
  • 7. Racing Bros
  • 8. Dragon Ball Xenoverse 2 Lite Version
  • 9. Warface
  • 10. World of Warships: Legends
misc
09.07.2020

Najavljena sljedeća besplatna igra na Epic Games Storeu

Autor:  

Dok korisnici Epic Games Storea trenutno mogu besplatno preuzeti igre Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition i The Escapists 2, od 16. do 23. srpnja moći će sa svojim korisničkim računom povezati igru Torchlight 2.

torchlight2_image8U pitanji je akcijski RPG koji nudi single-player i co-op iskustvo za sveukupno šest igrača koji mogu birati između četiri različite klase: Engineer, Outlander, Berserker i Embermage. Taj co-op mod podržava online i lokalno igranje, a svaki igrač će tijekom igranja nailaziti na zasebni loot nakon ubijanja neprijatelja unutar igre.

Igra je stigla na tržište u 2012. godini gdje je do sada primila uglavnom pozitivne ocjene od recenzenata i igrača, najviše zbog kvalitetnih gameplay sistema i niske cijene za dostupnu količinu sadržaja.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA