Preostalo još deset dana do kraja Kickstartera za hrvatsku igru Saint Kotar

Preostalo je još deset dana do kraja Kickstarter kampanje za hrvatsku igru Saint Kotar koja je do sada prikupila više 21,29 tisuća od traženih 29 tisuća eura.

saintKotar_image3U pitanju je psihološka horor point-and-click igra u će igrač imati mogućnost preuzeti ulogu dvoje glavnih protagonista koji pokušavaju pronaći istinu iza serije ubojstava u Hrvatskoj, navodno povezanih sa štovanjem đavla. Nudit će do dvadeset sati igranja, a velik fokus usmjeren je na spomenutu priču u kojoj će igrač morati donositi odluke s posljedicama te na atmosferu dobivenom originalnim skladbama, ručno nacrtanim vizualima i glasovnom glumom.

Svi zainteresirani mogu već sada isprobati njen besplatni demo pod imenom The Yellow Mask na Steamu.

07.07.2020 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Predator: Hunting Grounds - VIDEO RECENZIJA

OSTALO SA DOMACE SCENE

25.07.2020

Hrvatska igra Saint Kotar prikupila 50.178€ na Kickstarteru

Autor:  

Službeno je završila Kickstarter kampanja za hrvatsku igru Saint Kotar putem koje je domaći studio Red Martyr Entertainment uspješno prikupio 50.178€.

saintKotar_image6Svoj glavni financijski cilj od 39 tisuća eura je uspješno dostigla pet dana prije završetka kampanje, a tijekom tih zadnjih dana je uspješno dostigla tri dodatna cilja – lansiranje na Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One, dodatni DLC i potpuna glasovna gluma.

U pitanju je psihološka horor point-and-click igra u će igrač imati mogućnost preuzeti ulogu dvoje glavnih protagonista koji pokušavaju pronaći istinu iza serije ubojstava u Hrvatskoj, navodno povezanih sa štovanjem đavla. Nudit će do dvadeset sati igranja, a velik fokus usmjeren je na spomenutu priču u kojoj će igrač morati donositi odluke s posljedicama te na atmosferu dobivenom originalnim skladbama, ručno nacrtanim vizualima i glasovnom glumom.

misc
20.07.2020

Hrvatska igra Saint Kotar dostigla svoj glavni cilj na Kickstarteru

Autor:  

Kickstarter kampanja za hrvatsku igru Saint Kotar uspješno je dostigla svoj glavni financijski cilj od 39.000€, a trenutno je usmjerena prema sljedećem cilju koji bi omogućio razvijanje igre za Nintendo Switch, PlayStation i Xbox konzole. Do kraja same kampanje preostalo je sveukupno četiri dana.

saintKotar_image6U pitanju je psihološka horor point-and-click igra u će igrač imati mogućnost preuzeti ulogu dvoje glavnih protagonista koji pokušavaju pronaći istinu iza serije ubojstava u Hrvatskoj, navodno povezanih sa štovanjem đavla. Nudit će do dvadeset sati igranja, a velik fokus usmjeren je na spomenutu priču u kojoj će igrač morati donositi odluke s posljedicama te na atmosferu dobivenom originalnim skladbama, ručno nacrtanim vizualima i glasovnom glumom.

Svi zainteresirani mogu već sada isprobati njen besplatni demo pod imenom The Yellow Mask na Steamu.

 

misc
15.07.2020

Hrvatska igra Primordials of Amyrion dolazi 06. listopada na Steam i EGS

Autor:  

Zagrebačka tvrtka Global Dodo Entertainment je najavio kako će 06. listopada ove godine lansirati Primordials of Amyrion na Epic Games Store i Steam kao Early Access igru.

primordials_image5U pitanju je tug-of-war 1v1 multiplayer igra u kojoj igrač upravlja svojim kraljevstvom i razvija vojsku kako bi stekao prednost i pobijedio svojeg suparnika.

Svi koji su zainteresirani sudjelovati u sljedećem testiranju koje će se održati 29. srpnja mogu se prijaviti putem službene web stranice ove igre.

misc
14.07.2020

Kickstarter kampanja hrvatske igre Saint Kotar produžena za sedam dana

Autor:  

Kickstarter je odlučio produžiti kampanju hrvatske igre Saint Kotar za čak sedam dana što znači da studio Red Martyr Entertainment sada ima jedanaest dana da prikupi 6,6 tisuća eura kako bi dostigao svoj glavni financijski cilj.

saintKotar_image6U normalnim okolnostima Kickstarter ne dopušta produženja, ali širenje virusa COVID-19 stvorilo je neizvjesnost i stres za toliko ljudi, uključujući developere i ulagače, zbog čega su odlučili napraviti iznimku. Vjerujemo da je pandemija odigrala svoju ulogu u usporavanju ovog projekta.“, izjavili su iz Red Martyr Entertainmenta.

Saint Kotar je psihološka horor point-and-click igra u kojoj će igrač imati mogućnost preuzeti ulogu dvoje glavnih protagonista koji pokušavaju pronaći istinu iza serije ubojstava u Hrvatskoj, navodno povezanih sa štovanjem đavla. Nudit će do dvadeset sati igranja, a velik fokus usmjeren je na spomenutu priču u kojoj će igrač morati donositi odluke s posljedicama te na atmosferu dobivenom originalnim skladbama, ručno nacrtanim vizualima i glasovnom glumom.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA