The Order: 1886 kritiziran zbog duljine trajanja

Nova PS4 ekskluziva The Order: 1886 kritizirana je zbog izlaska na tržište s punom cijenom za trajanje od samo pet sati.

the_order_1886_3_570X300CEO tvrtke Ready at Dawn Ru Weerasuriya odbio je pojasniti prosječno vrijeme za igru, te je rekao da njegov tim neće raspravljati o duljini trajanja zbog videa na YouTubeu koji prikazuje prelazak igre kroz 5 sati i 30 minuta.

“Na kraju dana, ne želimo komentirati. Ne možemo zaustaviti ljude da pišu ono što rade. I nećemo skočiti na svaku grešku koja je napravljena negdje vani.”

“Svaki put kao netko ima pogrešan dojam o nečemu što smo napravili ili napiše nešto pogrešno o tome što smo i kako radili, naše radno vrijeme bi bilo puno “oh ne” trenutaka, što nije u redu. Mi kreiramo igre. Mi radimo ono što želimo za igrače i tamo nas želim ostaviti.”

the_order_1886_570X300Weerasuriya je nadodao kako razumije zabrinutost s obzirom na cijenu single player igre, ali vjeruje kako će igrači imati potpuno različita iskustva.

“Iskreno rečeno, to je nešto što uvijek držimo u glavi. Znamo da ljudi žele biti zabavljeni i imati igre koje mogu igrati dulje.”

“No, industrija je uvijek bila raznolika. Možete se vratiti 10 godina u prošlost gdje je bilo mnogo igara koje ste prelazili samo jednom. Postojale su neke igre gdje ste se uvijek mogli vratiti unatrag i dobiti više. To je ono što smo mi učinili s našom igrom. Uvijek možete napraviti korak unatrag i dobiti drugačija iskustva.”

“Duljina igranja za mene se odnosi na kvalitetu. To je baš kao i film. Samo što film traje tri sata, to ne znači da je i bolji.”

16.02.2015 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Predator: Hunting Grounds - VIDEO RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

09.07.2020

Najavljena sljedeća besplatna igra na Epic Games Storeu

Autor:  

Dok korisnici Epic Games Storea trenutno mogu besplatno preuzeti igre Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition i The Escapists 2, od 16. do 23. srpnja moći će sa svojim korisničkim računom povezati igru Torchlight 2.

torchlight2_image8U pitanji je akcijski RPG koji nudi single-player i co-op iskustvo za sveukupno šest igrača koji mogu birati između četiri različite klase: Engineer, Outlander, Berserker i Embermage. Taj co-op mod podržava online i lokalno igranje, a svaki igrač će tijekom igranja nailaziti na zasebni loot nakon ubijanja neprijatelja unutar igre.

Igra je stigla na tržište u 2012. godini gdje je do sada primila uglavnom pozitivne ocjene od recenzenata i igrača, najviše zbog kvalitetnih gameplay sistema i niske cijene za dostupnu količinu sadržaja.

misc
09.07.2020

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Killing Floor 2

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 16. srpnja ove godine besplatno preuzeti igru pod imenom Killing Floor 2 koja inače košta 24,99€.

killingFloor2_image2Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

U pitanju je FPS igra sa survival horor elementima koju igrač može zaigrati samostalno ili s pet dodatnih igrača uz co-opu. Glavni fokus igre usmjeren je na borbu protiv valova različitih neprijatelja, razvijanje svojih likova i kupovanje novih oružja nakon svakog vala.

misc
09.07.2020

TOP 20 PS4 igara s najviše preuzimanja tijekom lipnja na europskom PS Storeu

Autor:  

Koje su premium igre, bile novije ili starije, uspjele na PlayStation 4 platformi privući najviše pozornosti od igrača, pokazuje Sonyjeva lista igara s najviše preuzimanja tijekom lipnja 2020. godine na europskom PlayStation Storeu.

theLastOfUs2_image1Na prvom mjestu ove liste nalazi se The Last of Us Part 2, dok se iza njega redom nalaze EA Sports FIFA 20, Call of Duty: Modern Warfare, Grand Theft Auto V, The Last of Us Remastered, Minecraft, Days Gone i Marvel’s Spider-Man.

Usporedno s prethnodnim mjesecom, Stranded Deep je pao sa sedmog na devetnaesto, dok se Minecraft Dungeons popeo s četrnaestog na deseto mjesto.

TOP 20 PS4 igara s najviše preuzimanja tijekom lipnja na europskom PS Storeu:

 • 1. The Last of Us Part 2
 • 2. EA Sports FIFA 20
 • 3. Call of Duty: Modern Warfare
 • 4. Grand Theft Auto V
 • 5. The Last of Us Remastered
 • 6. Minecraft
 • 7. Days Gone
 • 8. Marvel’s Spider-Man
 • 9. Horizon Zero Dawn Complete Edition
 • 10. Minecraft Dungeons
 • 11. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
 • 12. ARK: Survival Evolved
 • 13. eFootball PES 2020
 • 14. F1 2019
 • 15. Red Dead Redemption 2
 • 16. The Witcher 3: Wild Hunt
 • 17. Tekken 7
 • 18. Uncharted: The Lost Legacy
 • 19. Stranded Deep
 • 20. Assassin’s Creed Odyssey
misc
09.07.2020

Stigao novi niz igara za PlayStation Plus pretplatnike

Autor:  

Kao što je to bilo najavljeno prošlog tjedna, PlayStation Plus pretplatnici od sada mogu preuzeti igre NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Erica.

riseOfTheTombRaider_image5Što se tiče vrijednosti ovih igara, originalna cijena za NBA 2K20 iznosi 449,00 kuna, dok je Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration dostupan po cijeni od 199,00 kuna. Što se tiče igre Erica, njena cijena iznosi 74,00 kune.

PlayStation Plus je mjesečna pretplata koja je do kraja prošle godine bilježila više od 38 milijuna pretplatnika, a nudi pristup multiplayer segmentima igara, besplatnim igrama i ekskluzivnim popustima na PlayStation Storeu.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA