NBA 2K20 završio na vrhu tjedne UKIE ljestvice

UKIE, neprofitna organizacija sa sjedištem u Londonu, objavila je kako je NBA 2K20 završio na prvom mjestu UKIE tjedne ljestvice najprodavanijih videoigara u Ujedinjenom Kraljevstvu. Napominjemo kako se lista temelji samo na prodaji fizičkih primjeraka igre.

nba2k20_image1Na listi iza nje se redom nalaze Spyro Reignited Trilogy, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, Mario Kart 8 Deluxe, Crash Team Racing Nitro-Fueled, Marvel’s Spider-Man, Super Mario Maker 2, FIFA 19, Catherine: Full Body i Wreckfest.

Usporedno s prethodnim tjednom, Astral Chain je pao s prvog na jedanaesto mjesto dok se Marvel’s Spider-Man popeo s osmog na šesto mjesto. Što se tiče igre Control, ona je pala s četvrtog na četrnaesto mjesto.

09.09.2019 Autor:  


OSTALE VIJESTI

25.01.2020

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom prosinca 2019. godine

Autor:  

Tvrtka SuperData objavila je listu najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom prosinca 2019. godine.

callOfDutyModernWarfare2019_image6Call of Duty: Modern Warfare je zauzeo prvo mjesto na ovoj listi, dok se iza njega nalaze FIFA 20, Star wars Jedi: Fallen Order, Grand Theft Auto V, NBA 2K20, Fortnite, Madden NFL 20, Crash Team Racing Nitro-Fueled, Tom Clancy’s Rainbow Six i Destiny 2.

Usporedno s prethodnim mjesecom, Grand Theft Auto se popeo sa sedmog na četvrto mjesto, dok je Death Stranding pao sa šestog mjesta i završio izvan ove liste.

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom prosinca:

  • 1. Call of Duty: Modern Warfare
  • 2. FIFA 20
  • 3. Star Wars Jedi: Fallen Order
  • 4. Grand Theft Auto V
  • 5. NBA 2K20
  • 6. Fortnite
  • 7. Madden NFL 20
  • 8. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  • 9. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
  • 10. Destiny 2
misc
24.01.2020

Najavljena sljedeća besplatna igra na Epic Games Storeu

Autor:  

Dok korisnici Epic Games Storea trenutno imaju priliku besplatno preuzeti igru The Bridge, od 30. siječnja moći će sa svojim korisničkim računom povezati igru pod imenom Farming Simulator 19.

farmingSimulator19_image4U pitanju je poljoprivredna simulacija koju igrači mogu zaigrati samostalno ili online u grupi od šesnaest gdje imaju zadatak brinuti o svojoj farmi – uzgajati stoku i usjeve te zatim prodati imovinu stečenu poljoprivredom. Igra je stigla na tržište u studenome 2018. godine gdje je primila veoma pozitivne ocjene od igrača i recenzenata.

Što se tiče igre The Bridge, za preuzimanje igre je potrebno samo na prodajnoj stanici igre pritisnuti ‘GET‘ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite.

misc
23.01.2020

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru The Bridge

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 30. siječnja ove godine besplatno preuzeti igru The Bridge koja inače košta 9,99€. Svi koji se odluče povezati igru sa svojim korisničkim računom do spomenutog datuma, ona će ostati zauvijek u njihovom vlasništvu.

theBridge_image1Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

U pitanju je puzzle igra s ručno nacrtanim vizualima i zagonetkama inspiriranim radovima M. C. Eschera koja je dostupna na tržištu od veljače 2013. godine. Manipulirajući vremenom i gravitacijom, igrač ima zadatak proći kroz 48 dostupnih zagonetki, ali i opcionalne staze koje se otvaraju nakon prvog prelaska igre.

misc
23.01.2020

Super Chicken Catchers sljedećeg mjeseca napušta Steam Early Access

Autor:  

Indie studio White Smoke Games je najavio kako će 18. veljače ove godine lansirati 1.0 verziju svoje igre Super Chicken Catchers na Steam s čime službeno završava njen Early Access razvoj.

superChickenCatchers_image1Nakon puno krvi, znoja i piksela, ponosni smo na to što smo uspjeli postići i nadamo se da će naša zajednica uživati u igranju poput naših ranih hvatača pilića!“, izjavio je Florent Leger, glavni izvršni direktor White Smoke Gamesa.

U pitanju je 2v2 igra s lokalnim i online multiplayerom koja je stigla na Steam Early Access 18. travnja prošle godine gdje je do sada primila samo trinaest korisničkih recenzija od kojih je devet ocijenjeno pozitivno. Developeri s ovom igrom žele ponuditi drugačiju sportsku igru u kojoj igrači moraju surađivati i loviti kokoši u Cluckball prvenstvu.

misc

Prilagođavanje informacija narativu "mržnje" prema Electronic Artsu