Napuštena Early Access igra The Stomping Land

Nakon dužeg perioda ne komuniciranja glavnog developera Fundorua sa zajednicom i ostatkom studija, glavni 3D modeler je objavio da napušta projekt The Stomping Land te odlazi raditi na novoj igri.

stompingland_image3Još tijekom Siječnja je spomenuti 3D modeler Vlad Konstantinov na forumu objavio sljedeće:

Nažalost moram privremeno zamrznuti sav moj rad na TSL projektu. Prošlo je više od mjesec dana otkad sam se zadnje čuo s Jigom. Poslao sam mu 5 poruka i nisam dobio odgovor. Vjerojatno ima jako ozbiljan razlog zašto ignorira mene i cijelu zajednicu ali, po mojem mišljenju, nema opravdanja za takvo ponašanje. Također mi Jig duguje novce za zadnje modele. Stavio me je u veoma tešku situaciju jer sad moram platiti artista sa svojim novcima. Ako se ova tišina nastavi, prestat ću raditi na TSL projektu i početi poduzimati potrebne mjere da pokrijem troškove .

stompingland_image4The Stomping Land je nakon uspješnog Kickstarter i Greenlight procesa završila na Steam Early Access programu tijekom Svibnja prošle godine. U međuvremenu je igra bila na određen period maknuta s prodaje zbog nedostatka novog sadržaja, ali je na kraju ipak vraćena zbog nove zakrpe.

Iako su javno dostupne ove informacije, kupnja ove igre na Steam servisu je još uvijek omogućena zbog čega upozoravamo da ju ne kupujete jer je napuštena od strane developera.

18.02.2015 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Predator: Hunting Grounds - VIDEO RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

30.05.2020

Corona Simulator dolazi sljedećeg mjeseca na Steam, Itch.io i GameJolt

Autor:  

Njemački studio Phodex Games je najavio kako će 12. lipnja ove godine lansirati svoju igru Corona Simulator na Steam, Itch.io i GameJolt.

CoronaSimulator_image1U pitanju je strateška single-player igra u kojoj igrač mora upravljati resursima nacija, donositi odluke u borbi protiv COVID-19 pandemije i pronaći ravnotežu kod ulaganja u ekonomiju i pronalazak cjepiva. Morat će odlučivati je li obavezno nošenje maski te treba li boriti se protiv pandemije uz pomoć policijskog sata i drugih mjera.

Na tržište će stići dvije verzije igre – normalna i “Savior Edition”, a dvadeset posto prihoda od te Savior verzije će donirano WHO-u.

misc
29.05.2020

Pogledajte prvi gameplay trailer za hrvatsku igru Primordials of Amyrion

Autor:  

Zagrebačka tvrtka Global Dodo Entertainment je objavila prvi gameplay trailer za svoju igru u razvoju pod imenom Primordials of Amyrion te najavila kako će se od 10. do 14. lipnja ove godine održati njeno alfa testiranje na Steamu i Epic Games Storeu.

primordials_image5Svi koji su zainteresirani sudjelovati u tom testiranju mogu se prijaviti putem službene stranice ove igre, a kako je u pitanju zatvorena alfa, samo odabrani će dobiti pristup igri tijekom spomenutog perioda.

U pitanju je tug-of-war 1v1 multiplayer igra u kojoj igrač upravlja svojim kraljevstvom i razvija vojsku kako bi stekao prednost i pobijedio svojeg suparnika.

misc
29.05.2020

Kickstarter kampanja za hrvatsku igru Saint Kotar započinje 18. lipnja

Autor:  

Hrvatski studio Red Martyr Entertainment je uz pomoć novog trailera najavio kako će 16. lipnja ove godine pokrenuti Kickstarter kampanju za svoju igru Saint Kotar te da će istog dana stići i njen besplatni demo pod imenom The Yellow Mask.

saintKotar_image5Saint Kotar je psihološka horor point-and-click igra s kojom developeri imaju cilj vratiti staru slavu avanturističkih point-and-click igara. Igrač će imati mogućnost preuzeti ulogu dvoje glavnih protagonista koji pokušavaju pronaći istinu iza serije ubojstava u Gorskom kotaru, navodno povezanih sa štovanjem đavla.

misc
29.05.2020

Star Wars Battlefront 2 i Call of Duty: WWII su PS Plus igre za lipanj

Autor:  

Na službenom PlayStation blogu je potvrđeno kako će druga PlayStation Plus igra za lipanj biti Star Wars Battlefront 2 te da će ju svi pretplanici moći preuzeti od 02. lipnja ove godine. To znači da se ponuda za lipanj sastoji od dvije igre – Star Wars Battlefront 2 i Call of Duty: WWII kojeg pretplatnici već sada mogu preuzeti i zaigrati.

starWarsBattlefront2_image3Što se tiče vrijednosti ovih igara, originalna cijena za Call of Duty: WWII iznosi 499,00 kuna, dok je Star Wars Battlefront 2 dostupan po cijeni od 179,00 kuna.

PlayStation Plus je mjesečna pretplata koja je do kraja prošle godine bilježila više od 38 milijuna pretplatnika, a nudi pristup multiplayer segmentima igara, besplatnim igrama i ekskluzivnim popustima na PlayStation Storeu.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA