Minimalne i preporučene PC specifikacije za CoD: Black Ops 4 Blackout

Otvoreno beta testiranje battle royale moda u nadolazećoj igri Call of Duty: Black Ops 4 pod imenom Blackout započet će ove subote, 15. rujna, a svi s BattleNet korisničkim računom moći će besplatno sudjelovati u tom testiranju. Treyarch je sada također objavio i PC zahtjeve tog moda.

callOfDutyBlackOps4_image1Taj Blackout mod nudit će najveću mapu u Call of Duty povijesti s lokacijama iz prijašnjih Black Ops igara gdje Treyarch planira ukomponirati tradicionalno Black Ops iskustvo, razna vozila i battle royale iskustvo.

Ovaj petnaesti glavni nastavak u Call of Duty serijalu bit će PC igračima dostupan ekskluzivno na BattleNet servisu što znači da neće biti dostupan na Steamu. Oni koji nemaju Blizzardov korisnički račun, mogu ga besplatno otvoriti gdje također mogu zaigrati i Hearthstone, StarCraft 2 te Heroes of the Storm. Igra će biti dostupna na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama od 12. listopada ove godine.

MINIMUM:

  • OS: Windows 7 (64-bit) ili noviji
  • Procesor: Intel Core i5 2500k ili AMD ekvivalent
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 2GB ili AMD Radeon HD 7950
  • Memorija: 8 GB RAM
  • HDD: 40 GB

PREPORUČENO:

  • OS: Windows 10 (64-bit)
  • Procesor: Intel Core i7 4770k ili AMD ekvivalent
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB ili AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
  • Memorija: 12 GB RAM
  • HDD: 40 GB

12.09.2018 Autor:  


SCUM je za igrače koji traže akciju i one koji traže detaljni survival

OSTALE VIJESTI

20.09.2018

TGS 2018: Objavljen novi trailer za igru Devil May Cry 5

Autor:  

Tvrtka Capcom je povodom ovogodišnjeg Tokyo Game Show sajma objavila novi trailer za igru Devil May Cry 5.

devilMayCry5_image3U pitanju je službeni nastavak za DMC 4 u kojem igrači ponovno preuzimaju ulogu Nera u borbi protiv nove invazije demona. Capcom je također napomenuo kako će igra nuditi tri igriva lika s različitim borbenim stilovima.

Na igri radi Hidetaki Itsuno, poznati japanski dizajner videoigara koji do sada radio na naslovima kao što su Devil May Cry 4, Jojo’s Bizarre Adventure i Dragon’s Dogma.

Devil May Cry 5 bit će dostupan na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama.

Tokyo Game Show održava se u Makuhari Messe centru od danas, 20. rujna i trajat će sveukupno tri dana.

misc
19.09.2018

Trajno snižena cijena igre Ancestors Legacy

Autor:  

Poljski studio Destructive Creations danas je lansirao besplatnu single-player ekspanziju za svoju RTS igru Ancestors Legacy te trajno spustio cijenu glavne igre s 39,99€ na 29,99€.

ancestorsLegacy_image1Što se tiče ove nove ekspanzije, ona prati priču prvog poljskog kralja Boleslava I. Hrabrog i njegovog sina u periodu između 1013. i 1018. godine. S tom ekspanzijom dolazi pet novih misija tijekom kojih će igrači moći vidjeti kako je Boleslav, zahvaljujući svojim diplomatskim i strateškim vještinama, pobjeđivao u ratovima.

Igra je do sada putem Steama primila 1,2 tisuće korisničkih recenzija od kojih je 961 ocijenjeno pozitivno.

misc
19.09.2018

Stigao novi Humble Bundle sa sveukupno deset igara

Autor:  

The Humble Bundle servis objavio je novi paket s igrama među kojima se nalaze Binary Domain i Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Kao što je to i s većinom Humble Bundle paketa, potrošači ovdje imaju mogućnost odabira cijene i paketa. Ova ponuda dostupna je do 02. listopada 2018. godine.

binaryDomain_image1Paket kojeg je moguće kupiti po cijeni od najmanje 0,85€ sadrži sveukupno četiri igre: Streets of Rage, Crazy Taxi, Binary Domain i OlliOlli2: Welcome to Olliwood. Kako bi se otključale dodatne igre Surgeon Simulator: Anniversary Edition, GRID 2, Alpha Protocol i Operation Flashpoint: Red River, potrebno je uplatiti više od trenutnih 5,49€.

Po cijeni od devet dolara moguće je kupiti sve do sada navedene igre te Stronghold Crusader 2, Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Kupci ovog paketa koji su ujedno i pretplatnici mjesečnog Humble paketa, primit će 2 dolara koje mogu potrošiti putem Humble Store servisa.

misc
19.09.2018

Predstavljen minijaturni PlayStation Classic s dvadeset instaliranih igara

Autor:  

Sony je odlučio uhvatiti nostalgiju mnogih njegovih fanova s predstavljanjem nove minijaturne verzije originalne PlayStation konzole pod imenom PlayStation Classic koja će doći na tržište 03. prosinca ove godine – točno dvadeset i četiri godine nakon što je konzola stigla na japansko tržište.

playStationClassic_image1Ova minijaturna konzola manja je za oko četrdeset i pet posto kada se usporedi s originalnim PlayStationom, a s njom dolazi HDMI podrška i dva kontrolera bez analognih gljivica za igranje igara koje će nuditi lokalni multiplayer. Iako za sada još uvijek nije poznata cijela lista igara koja će doći s ovom konzolom, potvrđeno je kako će stići s igrama Final Fantasy VII, Jumping Flash, R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 i Wild Arms.

PlayStation Classic bit će dostupan po cijeni od 99,99€.

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)