Metro Exodus: Novi gameplay demo prikazuje veliku pažnju na detalje

Prikazan je gameplay demo za nadolazeću FPS igru Metro Exodus koji dodatno prikazuje njene gameplay elemente i što će sve igrači moći raditi unutar same igre.

metroExodus_image4Dok će ovaj nastavak nuditi puno veće staze nego prijašnji nastavci, developeri naglašavaju kako igrači mogu očekivati usmjeren put glave priče, ali da će istraživanje van predviđenog puta biti nagrađeno s raznim događajima, novim oružjima ili stvarima potrebnim za preživljavanje. Unatoč otvorenijim stazama, Metro Exodus nudit će i klaustrofobične dijelove koje su bile velik dio prethodnih nastavaka.

Svijet unutar igre nastanjen je banditima, životinjama i raznim mutantima koji će predstavljati prijetnju glavnom protagonistu Artyomu. Igrači će u tim opasnim situacijama moći birati pristup njihovom rješavanju, bilo izbjegavanjem neprijatelja ili akcijskim pristupom. Kako je moguće modificirati svoja oružja tijekom igranja i spavanje radi promjene doba dana, Metro Exodus pružat će bolje pripremanje za svaku dostupnu situaciju. Tijekom tih borbi, na oružjima glavnog protagonista sakupljat će se prljavština koja će utjecati na njihovu preciznost i snagu te mogućnost zaglavljivanja i pregrijavanja.

Također, ti banditi i mutanti reagiraju na svoju okolinu, što znači da će igrači moći naići na situacije gdje se mutanti bore jedni protiv drugih, ili protiv bandita u blizini. Neki banditi također će reagirati na prijetnje s predajom gdje igrači onda imaju izbor kako riješiti tu situaciju.

Metro Exodus stići će na PlayStation 4, Xbox One i PC platforme 22. veljače 2019. godine.

13.06.2018 Autor:  


SCUM je za igrače koji traže akciju i one koji traže detaljni survival

OSTALE VIJESTI

17.10.2018

Pomaknut datum izlaska igre Wreckfest za konzole

Autor:  

Tvrtke THQ Nordic i Bugbear Entertainment objavile su kako će njihova igra pod imenom Wreckfest za PlayStation 4 i Xbox One izaći kasnije nego očekivano. Lansiranje će biti odgođeno s 20. studenog na nepoznati datum u 2019. godini.

wreckfest_img2“Wreckfest za konzole bit će objavljen tek kada ćemo uživati igrati ga. Nakon odličnog lansiranja na PC-u, mjerilo za lansiranje igre na konzole je znatno veće. Trenutačno, tim treba više vremena za poliranje multiplayer segmenta igre kao i cjelokupne izvedbe igre kako bi se moglo usporediti s iskustvom igranja na PC-u”, izjavio je Roger Joswig, viši producent u THQ Nordicu.

Wreckfest je trkača igra koja je izašla iz Early Accessa 14. lipnja ove godine. Tijekom svog boravka na Early Accessu, igra je primila 7,9 tisuća korisničkih recenzija od kojih je 5,5 tisuća ocijenjeno pozitivno.

misc
17.10.2018

TOP 10 PS Classics igara s najviše preuzimanja tijekom rujna

Autor:  

Tvrtka Sony Entertainment objavila je putem službenog PlayStation bloga listu PS Classics igara s najviše preuzimanja tijekom kolovoza ove godine.

gta_san_adreas_img1Prvo mjesto te liste ponovno je zauzela igra Grand Theft Auto: San Andreas dok se iza nje redom nalaze igre Bully, Destroy All Humans! 2, The Warriors i Grand Theft Auto: The Trilogy.

Igra Grand Theft Auto: San Andreas izašla je na tržište za PlayStation 2, Microsoft Windows, Xbox, Xbox 360, OS X, PlayStation 3, iOS, Android, Windows Phone i Fire OS.

Top 10 najprodavanijih PS Classics igara tijekom rujna:

  • 1. Grand Theft Auto: San Andreas
  • 2. Bully
  • 3. Destroy All Humans! 2
  • 4. The Warriors
  • 5. Grand Theft Auto: The Trilogy
  • 6. Destroy All Humans!
  • 7. Grand Theft Auto: Vice City
  • 8. Psychonauts
  • 9. Red Dead Revolver
  • 10. Metal Slug Anthology
misc
17.10.2018

Crysis trilogija od sada kompatibilna s Xbox One

Autor:  

Larry Hryb, direktor programiranja za Xbox Live, je putem službenog Twitter profila objavio kako su igre Crysis, Crysis 2 i Crysis 3 od sada kompatibilne s konzolom Xbox One.

crysis3_2_570X300Uz navedene igre, prethodno su na listi kompatibilnih igara pridodane i Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3 HD Call of Duty: Modern Warfare 2, Tomb Raider: Legend, Lara Croft Tomb Raider Anniversary, Silent Hill: HD Collection, Silent Hill Homecoming, Call of Duty: Modern Warfare 3, Saints Row, Saints Row: Gat Out of Hell i Toybox Turbos.

Cijela lista Xbox 360 igara koje su kompatibilne s Xbox One konzolom dostupna je na službenoj Major Nelson web stranici.

misc
17.10.2018

Dark Sword dostigao deset milijuna preuzimanja

Autor:  

Akcijska RPG igra Dark Sword na kojoj je samostalno radio Nam-won Lee uspjela je od ožujka 2016. godine dostići deset milijuna preuzimanja. Tijekom prve godine dostupnosti na tržištu, u Rusiji i Kazahstanu je odabrana za najbolju igru godine na Google Play platformi.

darkSword_image1S ciljem proslave ovog uspjeha, izdavačka tvrtka Nanoo Company cilja igračima pokloniti niz predmeta unutar igre tijekom sljedećih mjesec dana. Nanoo je također izjavio kako kvalitetni vizuali i gameplay elementi stoje iza ovog uspjeha te da nastavlja dalje s podrškom manjih indie studija i njihovih igara na svjetskom tržištu.

Svi koji su zainteresirani za ovu igru, mogu ju besplatno preuzeti putem Google Play i App Store servisa.

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)