Lista potvrđenih igara za period od 17. do 23. srpnja

Predstavljamo listu potvrđenih igara za nadolazeći period od 17. do 23. srpnja ove godine koje će izaći na tržište za PC, PlayStation 3 i 4, PlayStation Vita, Xbox 360 i One, Android, iOS i druge platforme.

destiny_2_img2Tijekom prošlog perioda  od 10. do 16. srpnja izašlo je samo nešto više od 10 igara među kojima su Antisphere (PC), FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE (PS4) i Minecraft: Story Mode – Season 2 (PC, PS4, XO).

Listu potvrđenih igara za 2017. godinu možete pronaći u članku našeg portala.

Lista potvrđenih igara za period od 17. do 23. srpnja:

17. srpanj:

 • Albion Online (PC)

18. srpanj:

 • Children of Zodiarcs (PC, PS4)
 • Wonder Boy: The Dragon’s Trap (Lin, Mac)

19. srpanj:

 • Aporia: Beyond The Valley (PC)
 • HEVN (Mac, PC online)

20 srpanj:

 • BioBlox3D (An, iOS)
 • Gigantic (PC online)
 • KryptCrawler (An, PC online)
 • Realpolitiks (iOS)
 • Slime-san: Blackbird’s Kraken (Lin, Mac, PC)

21. srpanj:

 • Destiny 2 (PS4, XO)
 • MINT (PC)
 • Planet Ancyra Chronicles (PC)
17.07.2017 Autor:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave your thoughts

Pravila ponašanja u komentarima pročitajte u našem Bontonu komentiranja

Reboot Develop 2017: Najnovije vijesti s konferencije

OSTALE VIJESTI

19.09.2017

Stigao novi Humble Bundle s pozitivno ocijenjenim igrama

Autor:  

The Humble Bundle servis objavio je novi paket s igrama koje imaju veoma pozitivnu korisničku ocjenu na Steamu. Kao što je to i s većinom Humble Bundle paketa, potrošači ovdje imaju mogućnost odabira cijene i paketa. Ova akcija dostupna je do 03. listopada 2017. godine.

middleEarhShadowOfMordor_image1Paket kojeg je moguće kupiti po cijeni od najmanje 1 dolar sadrži sveukupno 3 igre: Neon Chrome, Dungeon Souls i RIVE: Wreck, Hack, Die, Retry.

Kako bi se otključale dodatne igre Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition, Ultimate Chicken Horse i Oxenfree, potrebno je uplatiti više od trenutnih 6,66 dolara.

Po cijeni od 10 dolara moguće je kupiti sve do sada navedene igre te Death Road to Canada i Beat Cop.

Također je dostupan i paket koji košta 80 dolara, a u njemu se još dodatno nalazi pred-narudžba za Middle-earth: Shadow of War i majica s vizualima te igre.

misc
19.09.2017

Insomniac: Novi logo odražava našu evoluciju kao studio

Autor:  

Insomniac Games objavio je putem službene web stranice kako je unaprijedio svoj logo povodom označavanja razvoja njihovog studija.

insomniac_games_img1“Uvijek smo se pokušavali razvijati uz stalno mijenjanje industrije koju obožavamo. To je jedan od izazova i blagoslova da ostanemo neovisni kao studio. No, naš logo uvelike je ostao isti dok smo mi išli dalje. S obzirom na našu 25. obljetnicu za nekoliko godina i 15. obljetnicu Ratchet & Clank igre ove godine, postalo nam je još jasnije da je vrijeme da se naš vizualni identitet usko podudara s našom vizijom studija.”

“Dok smo razmišljali o redizajnu našeg vizualnog identiteta, izazvali smo sebe da ‘razmišljamo dalje od Mjeseca’. To je značilo izbjegavanje jednostavnog osvježavanja loga. Umjesto toga, htjeli smo redizajn koji odražava našu evoluciju kao studio i kao ljude, zadržavajući neko poznavanje naših prošlih dizajna.”

Tvrtka je do sada tri puta promijenila ili ažurirala svoj logo, točnije 1996., 2002. te 2003. godine.

misc
19.09.2017

Najavljen prvi hrvatski VR turnir u igri Serious Sam VR: The Last Hope

Autor:  

H18 Megastore i Legame Studio najavili su kako će se 30. rujna ove godine u zagrebačkoj H18 Megastore Gaming Areni održati prvi hrvatski VR turnir u igri Serious Sam VR: The Last Hope.

seriousSamVRtlh_image4Svi koji su zainteresirani sudjelovati u ovom turniru, mogu se besplatno prijaviti putem službene web stranice Legame studija. Što se tiče pravila samog turnira, igrači će se u parovima natjecati za najbolji rezultat tijekom meča u trajanju od pet minuta. Najbolji par natjecatelja osvojit će dvije mjesečne Platinum članarine za H18 Megastore Gaming Arenu koje zajedno vrijede 1.600 kuna.

Također su nadodali kako će zbog ovog turnira u zagrebačku Gaming arenu uvesti VR zonu te da će kasnije biti postavljena u svakoj dostupnoj Gaming areni diljem cijele Hrvatske.

misc
19.09.2017

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite Oddworld: Abe’s Oddysee

Autor:  

Korisnici Steam, Humble Store i GOG servisa imaju mogućnost besplatno preuzeti i zauvijek zadržati igru iz 1997. godine pod imenom Oddworld: Abe’s Oddysee koja inače košta 5,99€. Zainteresirani imaju do 21. rujna da zatraže svoj primjerak.

oddworldAbesOddysee_image1Oddworld: Abe’s Oddysee je platformer koji je nakon dolaska na tržište primio velik broj nagrada te pohvala od recenzenata i igrača. Samo putem Steama primila je 1.918 korisničkih recenzija od kojih je 1.724 ocijenjeno pozitivno.

Što se tiče drugih sličnih promocija, zainteresirani mogu u ovom trenutku besplatno preuzeti SteamWorld Dig.

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)