Lista potvrđenih igara za period od 17. do 23. srpnja

Predstavljamo listu potvrđenih igara za nadolazeći period od 17. do 23. srpnja ove godine koje će izaći na tržište za PC, PlayStation 3 i 4, PlayStation Vita, Xbox 360 i One, Android, iOS i druge platforme.

destiny_2_img2Tijekom prošlog perioda  od 10. do 16. srpnja izašlo je samo nešto više od 10 igara među kojima su Antisphere (PC), FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE (PS4) i Minecraft: Story Mode – Season 2 (PC, PS4, XO).

Listu potvrđenih igara za 2017. godinu možete pronaći u članku našeg portala.

Lista potvrđenih igara za period od 17. do 23. srpnja:

17. srpanj:

 • Albion Online (PC)

18. srpanj:

 • Children of Zodiarcs (PC, PS4)
 • Wonder Boy: The Dragon’s Trap (Lin, Mac)

19. srpanj:

 • Aporia: Beyond The Valley (PC)
 • HEVN (Mac, PC online)

20 srpanj:

 • BioBlox3D (An, iOS)
 • Gigantic (PC online)
 • KryptCrawler (An, PC online)
 • Realpolitiks (iOS)
 • Slime-san: Blackbird’s Kraken (Lin, Mac, PC)

21. srpanj:

 • Destiny 2 (PS4, XO)
 • MINT (PC)
 • Planet Ancyra Chronicles (PC)
17.07.2017 Autor:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave your thoughts

Pravila ponašanja u komentarima pročitajte u našem Bontonu komentiranja

Reboot Develop 2017: Najnovije vijesti s konferencije

OSTALE VIJESTI

25.07.2017

Guns of Boom premašio 100 milijuna igrača

Autor:  

Developer free-to-play igara za mobilne uređaje i društvene mreže, Game Insight, objavio je kako je njihova mobilna fps igra Guns of Boom premašila 100 milijuna igrača.

guns_of_boom_img1“Igra Guns of Boom premašila je sva naša očekivanja i ne pokazuje znakove usporavanja”, izjavio je Anatoly Ropotov, glavni izvršni direktor tvrtke Game Insight.

Tvrtka je nadodala kako postoji više od 100.000 videozapisa igre koji su podijeljeni putem YouTube-a. Te prekretnice pojavile su se u samo nekoliko tjedana nakon izlaska igre na tržište.

“Igra je jasno pokrenula potisnutu potražnju za kvalitetnim mobilnim pucačinama. I po stopi ljudi koji dijele njihov gameplay, igra je doista postala viralna.”

misc
25.07.2017

Bluehole i ESL najavili partnerstvo za veliki turnir na Gamescomu

Autor:  

Tvrtka Bluehole objavila je informaciju kako je ušla u partnerstvo s eSports tvrtkom ESL kako bi tijekom ovogodišnjeg Gamescoma u Njemačkoj organizirali turnir u popularnoj Early Access igri pod imenom Playerunknown’s Battlegrounds.

playerUnknowns_image4Sam LAN turnir održat će se od 23. do 26. kolovoza ove godine, a u njemu će sudjelovati 80 najboljih PUBG igrača u cijelome svijetu koji će se boriti za nagradni fond od 350 tisuća američkih dolara.

Oduševljeni smo vidjeti kako PUBG pojačava svoje divno iskustvo unutar igre s natjecateljskom LAN komponentom na Gamescomu. Ova igra bila je veliki hit i njen prirodni razvoj u natjecateljski naslov bio je uzbudljiv za promatrati. Veselimo se raditi s Bluehole na ovome i mnogim drugim događajima u budućnosti.“, Ralf Reichert, glavni izvršni direktor tvrtke ESL.

Nadodali su kako će zajedno pokriti sva događanja putem Twitch, YouTube i Mixer servisa te društvenih mreža kao što su Facebook i Twitter.

Tijekom ovog četverodnevnog događaja natjecat će se u Solo, Duo, Duo FPP i Squad modovima.

POVEZANE VIJESTI:

misc
25.07.2017

Steam popusti: Gas Guzzlers Extreme, Pathologic Classic HD i mnoge druge igre

Autor:  

Na Steam servisu dostupan je novi niz tjednih popusta u kojem se nalaze igre kao što su Gas Guzzlers Extreme, Titan Quest i Magnetic: Cage Closed.

gasguzzlerszombie_image3U opisu svake igre piše trenutna te standardna cijena. Ako ste u potrazi za drugim igrama s popustima, obavezno provjerite cijelu listu igara koju možete pronaći na službenoj stranici Steam servisa. Ovi tjedni popusti vrijede do 31. srpnja 2017. godine.

*Napomena: Ovo nije cijela lista proizvoda s popustima

misc
24.07.2017

Najavljeno redovno održavanje PSN-a

Autor:  

Tvrtka Sony PlayStation je najavila kako sutra neće biti dostupan PlayStation Network (PSN) na jedan sat zbog redovnog održavanja.

psn_image1Preciznije, 25. srpnja od 09:00 do 10:00 sati korisnici neće moći pristupiti servisu za upravljanje korisničkim računom, PlayStation Videu i PlayStation Storeu.

Unatoč tome, svi koji imaju račun ipak će se moći prijaviti na PlayStation Network profil, igrati igre i koristiti većinu aplikacija dok se provodi održavanje.

“Ispričavamo se zbog neugodnosti. Preporučujemo aktiviranje vašeg PlayStationa 4 kao svoju primarnu konzolu prije nego što počne održavanje kako bi mogli nastaviti igrati više igara i koristiti druge usluge tijekom održavanja.”

Za aktiviranje konzole, sve što trebate napraviti je prijaviti se na svoj PlayStation Network profil i odabrati Settings > PlayStation Network / Account Management > Activate as Your Primary PS4 > Activate. Postupak trebate ponoviti samo jednom.

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)