Lansiranje igre Metro Exodus odgođeno za sljedeću godinu

Tvrtka THQ Nordic objavila je svoje financijsko izvješće za prvo tromjesečje 2018. godine u kojem je napomenula kako sada očekuje lansiranje igre Metro Exodus u prvom tromjesečju 2019. godine.

metroExodus_image1U pitanju je sljedeći naslov u popularnom Metro serijalu u kojem će igrači ovog puta morati pobjeći iz devastirane Moskve i započeti putovanje diljem cijele post-apokaliptične Rusije.

Istražite rusku divljinu na golemim, nelinearnim stazama i slijedite uzbudljivu priču inspiriranom romanima Dmitrija Glukhovskyja koja se proteže tijekom cijele godine kroz proljeće, ljeto i jesen do dubine nuklearne zime.

Metro Exodus stići će na PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme tijekom prva tri mjeseca sljedeće godine.

16.05.2018 Autor:  


SCUM je za igrače koji traže akciju i one koji traže detaljni survival

OSTALE VIJESTI

14.11.2018

Fanovi Diabla objavljuju pozitivne recenzije za Path of Exile zbog Immortala

Autor:  

Nakon što je najavljena mobilna ekskluziva Diablo Immortal, zabilježeno je povećanje broja pozitivnih recenzija na Steam stranici free-to-play igre Path of Exile, najviše od onih koji su razočarani sa spomenutom najavom, uspoređujući ta dva naslova najčešće na humorističan način.

pathOfExile_image4Osim izražavanja nezadovoljstva putem recenzija za Path of Exile, pokrenuta je i online peticija koja je tijekom prvih dana tražila zaustavljanje razvoja same igre, ali se naknadno usmjerila na sakupljanje potpisa onih koji su razočarani odlukom najave mobilne ekskluzive u popularnom Diablo serijalu. Ta peticija je do sada prikupila 42,7 tisuća potpisa.

Također, njen trailer najave na YouTubeu je postala meta nezadovoljstva, prikupivši 248 tisuća negativnih, a samo 16 tisuća pozitivnih ocjena.

Pozitivne recenzije igrača na Steam stranici igre Path of Exile:

  • Vi ljudi nemate mobitele, zar ne?
  • Diablo 4 kojeg zaslužujemo.
  • Ako nemate mobitele, ovo je igra za vas.
  • Hvala Blizzardu što mi je pomogao pronaći ovu igru.
  • 10/10 Ne zahtijeva mobitel!
  • Nije Diablo Immortal.
  • Pravi pobjednik BlizzCona 2018.
  • Pišem ovo na svojem mobitelu…jer koristim svoj PC za igranje.

misc
14.11.2018

Za tjedan dana započinje ovogodišnji Reboot InfoGamer

Autor:  

Polako se bliži ovogodišnji Reboot InfoGamer sajm na kojem će posjetitelji tijekom svih pet dana moći uživati u svjetski najpopularnijim videoigrama, upoznati se s domaćim developerima i njihovim radovima, navijati u završnici A1 Adria lige i uživati u gaming okruženju jednog od najvećih gaming sajmova u svijetu.

rebootInfoGamer2017_image2S rekordnih dvadeset tisuća metara kvadratnih izlagačkog prostora, ovogodišnja verzija sajma bi na Zagrebačkom Velesajmu mogla privući čak više od osamdeset tisuća posjetitelja iz cijele Europe. Broj izlagača je također veći kada se usporedi s prošlom godinom, a među njima su Activision, Blizzard, Carta Magica, Konami, Nintendo, Ubisoft i mnogi drugi. Fanovi Fortnitea moći će ove godine uživati u posebnoj areni koja će sa svoja trideset i dva gaming računala biti dom za dnevna natjecanja u igri Fortnite.

Reboot InfoGamer sajam održat će se od 21. do 25. studenoga na Zagrebačkom Velesajmu, a svi zainteresirani mogu kupiti svoje ulaznice putem Entrio servisa. Dok jednodnevna ulaznica košta 50kn, petodnevna ulaznica koja nudi neograničen broj ulazaka na sajam tijekom cijelog InfoGamera dostupna je po cijeni od 100kn.

misc
14.11.2018

Stigao novi Humble Bundle sa sveukupno osam igara

Autor:  

The Humble Bundle servis objavio je novi paket s igrama među kojima se nalaze Observer i Orwell: Ignorance is Strength. Kao što je to i s većinom Humble Bundle paketa, potrošači ovdje imaju mogućnost odabira cijene i paketa. Ova ponuda dostupna je do 27. studenoga 2018. godine.

observer_image1Paket kojeg je moguće kupiti po cijeni od najmanje 0,85€ sadrži sveukupno četiri igre: Tokyo 42, Distrust, Beholder i Orwell: Keeping an Eye On You. Kako bi se otključale dodatne igre Orwell: Ignorance is Strength, Rain World i 60 Seconds!, potrebno je uplatiti više od trenutnih 4,26€.

Po cijeni od 13,32€ moguće je kupiti sve do sada navedene igre te Observer. Kupci ovog paketa koji su ujedno i pretplatnici mjesečnog Humble paketa, primit će 2 dolara koje mogu potrošiti putem Humble Store servisa.

misc
13.11.2018

Nintendova pobjeda od 12 milijuna dolara protiv ROM web stranica

Autor:  

Tijekom srpnja ove godine, tvrtka Nintendo of America je podnijela tužbu protiv vlasnika Rom web stranica LoveROMs.com i LoveRETRO.co pod imenima Jacob i Cristian Mathias.

nintendoWhite_image1Sada je s priznanjem korištenja autorskih prava od strane vlasnika donesena presuda u korist tvrtke Nintendo of America od 12,23 milijuna dolara štete.

Stranice su naime sadržavale piratizirane verzije Nintendovih igara kao što su Donkey Kong Country, Mario Kart 64 i Super Mario World. Sada su vlasnici uz plaćanje odštete uklonili te stranice i objavili ispriku:

“Naše web stranice, LoveROMS.com/LoveRetro.co, prethodno su nudile neovlaštene kopije Nintendovih igara, protivno Nintendovim autorskim pravima i zaštitnim znakovima. LoveROMS.com/LoveRetro.co te priznajemo da je prouzročilo štetu Nintendu, njegovim partnerima i klijentima nudeći kopije Nintendovih igara i pristajemo na prekid svih takvih aktivnosti.”

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)