Husk: Horor igra koja se bavi problematikom nasilja i alkoholizma

Poljska tvrtka UndeadScount objavila je novi trailer njene horor igre Husk koja će 03. veljače ove godine stići na Steam. Na samom početku video zapisa objavljeni su brojevi telefona koje mogu nazvati sve žrtve nasilja u potrazi za pomoć.

husk_imageHusk je horor igra koja vuče inspiraciju iz poznatih horor igara kao što su Silent Hill i Alan Wake te američke serije Twin Peaks. Iako će igra nuditi borbe protiv različitih monstruma kao u klasičnim horor igrama, priča unutar igre temelji se na realističnim problemima nasilja i ovisnosti o alkoholu.

Igrači će u igri preuzeti ulogu glavnog protagonista pod imenom Matthew Palmer koji se u 1995. godini budi nakon željezničke nesreće te kreće u potragu za svojom ženom i kćerkom.

Husk je napravljen uz pomoć Unreal Engine 4 alata te će nuditi oko 5 sati igranja.

11.01.2017 Autor:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave your thoughts

Pravila ponašanja u komentarima pročitajte u našem Bontonu komentiranja

Resident Evil 7: Biohazard - PRVI DOJMOVI

OSTALE VIJESTI

22.03.2017

Srpski studio Frisky Fatal zadovoljan s prodajom igre Soulless: A Ray of Hope

Autor:  

Luka Ćurčić, glavni izvršni direktor srpske tvrtke Frisky Fatal Games, izjavio je za GamePerspectives kako je zadovoljan s dosadašnjom prodajom igre Soulless: A Ray of Hope koja je dostupna na Steamu od listopada prošle godine.

soulless_image1Kada je igra krenula s prodajom, nije napravila neki sjajan ‘boom’, ali se prodaje dovoljno da bismo održali tvrtku i održali osnovne potrebe. U tom smislu smo sasvim zadovoljni. Za početak nam je sasvim dovoljno.“, izjavio je Luka Čurčić, glavni izvršni direktor tvrtke Frisky Fatal Games.

Soulless: A Ray of Hope je 2D igra s velikim fokusom na samoj atmosferi i priči u kojoj igrač preuzima ulogu Elina – stvorenja koji je na zadatku spašavanja svojeg prijatelja i suočavanja sa svojim najvećim strahovima. Igra je za sada putem Steama primila sveukupno 43 pozitivnih i 8 negativnih korisničkih recenzija. Njena standardna cijena iznosi 9,99€.

Studio također radi na novoj puzzle igri za mobilne uređaje pod imenom Void. Igra je prvi put prikazana na ovogodišnjem GameUp-u u Beogradu gdje je primila mnogobrojne pozitivne kritike od samih posjetitelja. Kako je igra još uvijek u razvoju, još uvijek nije odlučeno hoće li igra biti free-to-play s mikrotransakcijama ili će biti dostupna pod određenom cijenom.

POVEZANA VIJEST:

misc
22.03.2017

3 nove igre od sada kompatibilne s Xbox One

Autor:  

Tvrtka Microsoft je objavila kako su Xbox 360 igre pod imenom Daytona USA, Stacking i Tower Bloxx Deluxe od sada kompatibilne s konzolom Xbox One.

stacking_img1Uz navedene igre, nedavno su na listi kompatibilnih igara pridodane i Borderlands 2, The King of Fighters 2002: Unlimited Match, Gyromancer, Moon Diver, Hitman: Absolution, Bully Scholarship Edition, Catherine, Raskulls, Skydive, Planets Under Attack, CLANNAD, BioShock, BioShock 2 i BioShock: Infinite.

Igra Daytona USA izašla je na tržište 2011. godine za PS3 i Xbox 360, Stacking 2011. godine za PS3, Xbox 360 i PC, dok Tower Bloxx Deluxe 2008. godine za Xbox 360 i PC.

Mike Ybarra, direktor menadžmenta Xboxa, je krajem 2015. godine objavio popis prvih 104 Xbox 360 igara koje su kompatibilne s Xbox One. Listu prvih 104 Xbox 360 igara možete pronaći u našem prijašnjem članku.

misc
22.03.2017

Stigla nova bosanska igra Dotix za Android uređaje

Autor:  

Nezavisni studio iz Bosne i Hercegovine pod imenom Almost Digital nedavno je lansirao svoju igru za Android uređaje pod imenom Dotix koju je moguće besplatno preuzeti s Google Play servisa.

dotix_image1To je puzzle igra u kojoj igrač mora brzo razmišljati i reagirati kako bi vodio točku kroz labirint. Na stazama su dostupne i plave točke koje nisu bitne za prelazak same staze, već za natjecatelje koji žele završiti na listi najboljih. Studio je nadodao kako igrači mogu očekivati tjedne izazove i mjesečna ažuriranja s novim stazama. Igra je do sada prikupila sveukupno 28 korisničkih recenzija od kojih su sve pozitivne.

Almost Digital je novi nezavisni peteročlani studio iz Bosne i Hercegovine koji je osnovan u travnju 2016. godine. Na službenom Google Play profilu ovog studija moguće je još pronaći igre Gravitas, Almost Square i Animal Collect.

misc
22.03.2017

Započela beta za Serious Sam Fusion 2017

Autor:  

Hrvatska tvrtka Croteam je putem Steam servisa objavila betu za novu nadogradnju Serious Sam igara pod imenom Serious Sam Fusion 2017.

serious_sam_2017_img1“Nova nadogradnja Serious Sam igara razvijena od strane Croteama! Najbolji dio? Ako ste vlasnik Serious Sam igre navedene na Steam stranici, dobit ćete Serious Sam 2017 verziju igre besplatno!”

Serious Sam Fusion 2017 sadržavat će nove značajke kao što su to workshop i cross-game modovi, podršku za SteamOS / Linux / OSX,  split-screen te mnoge druge optimizacije i ažuriranja.

Igre koje su dostupne u Serious Sam Fusion 2017:

  • Serious Sam HOD: The First Encounter
  • Serious Sam HD: The Second Encounter (dolazi uskoro)
  • Serious Sam 3: BFE (dolazi uskoro)
  • VR verzija svih igara (TBA)
misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)