Husk: Horor igra koja se bavi problematikom nasilja i alkoholizma

Poljska tvrtka UndeadScount objavila je novi trailer njene horor igre Husk koja će 03. veljače ove godine stići na Steam. Na samom početku video zapisa objavljeni su brojevi telefona koje mogu nazvati sve žrtve nasilja u potrazi za pomoć.

husk_imageHusk je horor igra koja vuče inspiraciju iz poznatih horor igara kao što su Silent Hill i Alan Wake te američke serije Twin Peaks. Iako će igra nuditi borbe protiv različitih monstruma kao u klasičnim horor igrama, priča unutar igre temelji se na realističnim problemima nasilja i ovisnosti o alkoholu.

Igrači će u igri preuzeti ulogu glavnog protagonista pod imenom Matthew Palmer koji se u 1995. godini budi nakon željezničke nesreće te kreće u potragu za svojom ženom i kćerkom.

Husk je napravljen uz pomoć Unreal Engine 4 alata te će nuditi oko 5 sati igranja.

11.01.2017 Autor:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave your thoughts

Pravila ponašanja u komentarima pročitajte u našem Bontonu komentiranja

Reboot Develop 2017: Najnovije vijesti s konferencije

OSTALE VIJESTI

25.05.2017

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Rising Storm

Autor:  

Humble Bundle je na svojem servisu omogućio besplatno preuzimanje PC verzije igre iz 2013. godine pod imenom Rising Storm: GOTY koja inače košta 17,99€.

risingStorm_image3Svi koji se odluče do 27. svibnja preuzeti kod za igru te ju aktiviraju do 10. lipnja na Steamu, zadržat će ju zauvijek u svojoj kolekciji igara. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani Humble Bundle korisnički račun. Svoj kod možete preuzeti sa službene prodajne stranice igre pritiskom na ‘Add to cart’ i zatim ‘Checkout’. Kod će stići na e-mail adresu koja je iskorištena prilikom registracije Humble Bundle računa. Kako se ključ aktivira putem Steama, potrebno je imati aktivirani Steam račun i instaliranu aplikaciju.

Rising Storm je FPS igra koja nudi sve glavne gameplay mehanike iz igre Red Orchestra 2 – od sistema sakrivanja do metaka na koje utječe gravitacija. Uz to, Rising Storm nudi nova oružja koje je koristila Amerika i Japan u drugom svjetskom ratu. Što se tiče multiplayera, nudi borbe koje podržavaju do 64 igrača u isto vrijeme koji moraju iskorištavati svoje prednosti, ovisno o odabranoj strani.

Igra je putem Steama primila gotovo 100 korisničkih recenzija od kojih je samo jedna negativno ocijenjena.

Što se tiče drugih sličnih promocija, zainteresirani mogu u ovom trenutku besplatno preuzeti Medal of Honor: Pacific Assault.

misc
25.05.2017

Minimalne i preporučene PC specifikacije za Friday the 13th: The Game

Autor:  

Od sutra će biti moguće kupiti igru Friday the 13th: The Game, a na Steamu je moguće pronaći njene PC zahtjeve.

fridayThe13th_image4To je multiplayer horor igra koja će igračima nuditi mogućnost kontroliranja ubojice Jasona Voorheesa ili njegovih žrtava čiji je cilj surađivati i pobjeći.

Potpuni fokus igre Friday the 13th jest multiplayer. Preživljavanje ovisi samo o vama dok se potajno sakrivate od Jasona ili radite zajedno kao tim radi bijega.“, objavljeno je putem službene web stranice igre.

Igra će biti dostupna na Windows, PlayStation 4 i Xbox One platformama od 26. svibnja ove godine.

MINIMUM:

 • OS: Windows 7, Window 8, Windows 10
 • Procesor: Intel Core i3-530, AMD Athlon II X2 270
 • Memorija: 4 GB RAM
 • Grafička kartica: GeForce GTX 650 Ti (1024 MB), Radeon HD 7770 (1024 MB)
 • DirectX: 11
 • HDD: 4 GB

PREPORUČENO:

 • OS: Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • Procesor: Intel Core i3-3240, AMD Athlon X4 860K
 • Memorija: 6 GB RAM
 • Grafička kartica: GeForce GTX 750 Ti (2048 MB), Radeon R9 270X (2048 MB)
 • DirectX: 11
 • HDD: 4 GB

misc
25.05.2017

Utjecaj ESL-Vipnet strateškog partnerstva na ovogodišnji InfoGamer

Autor:  

Mobilni operater Vipnet jučer je najavio višegodišnje strateško partnerstvo s ESL-om kako bi doveli prvu regionalnu eSports ligu Vip Adria League i novi televizijski kanal eSportsTV. To partnerstvo imat će utjecaja i na ovogodišnji InfoGamer sajam jer će se na njemu održati finale tog regionalnog turnira.

infoGamer2017_image1Ovo partnerstvo Vipa i ESL-a za nas znači još jedan veliki događaj čitavoga sajma, sasvim sigurno veću posjećenost, veću atraktivnost i generalno podizanje kvalitete na svjetsku razinu. Očekujemo i veće medijsko prisustvo, veće prisustvo gledatelja, a ono što je najbitnije – stvarno vrhunsku kvalitetu sadržaja.“, izjavio je Damir Đurović, direktor tvrtke Digitalna Avantura.

Kvalifikacije za Vip Adria League započet će u srpnju ove godine, a na njemu će se natjecati igrači iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije odmjeravati svoje vještine u igrama Counter Strike: Global Offensive i League of Legends. Sudeći po informacijama na Facebooku, više informacijama o prijavama za turnir bit će objavljeno tijekom sljedećeg mjeseca.

Ovogodišnji Reboot InfoGamer sajam održat će se na Zagrebačkom Velesajmu od 21. do 26. studenoga gdje se očekuje više od 70 tisuća posjetitelja. Plan ovog šestog izdanja sajma jest fokus na svjetski najvećim hitovima u industriji videoigara, eSports turnirima, velikom broju darivanja i velikom broju nezavisnih proizvođača igara iz ove regije.

POVEZANA VIJEST:

misc
25.05.2017

Prodano više od milijun primjeraka igre Grim Dawn

Autor:  

Tvrtka Crate Entertainment objavila je informaciju kako je do sada uspješno prodano više od milijun primjeraka igre Grim Dawn i oko 200 tisuća primjeraka DLC-a pod imenom Crucible Mode. S ciljem proslave ovog uspjeha, developeri su omogućili kupovanje te igre s popustom na svojoj službenoj web stranici.

grimDawn_image1Nadodali su kako sada upravo rade na ekspanziji za Grim Dawn te da su započeli s radom i na drugim projektima.

Veselimo se dovesti ekspanziju za Grim Dawn u ruke naših fanova i ne možemo dočekati objaviti novosti u vezi naših budućih projekata.“, izjavio je Arthur Bruno, osnivač tvrtke Crate Entertainment.

Igra je dostupna na Steamu od veljače prošle godine gdje je primila 15,7 tisuća korisničkih recenzija od kojih je 14,6 tisuća pozitivno ocijenjeno. Tijekom prvih četiri mjeseca na tržištu, zabilježeno je prvih pola milijuna prodanih primjeraka.

POVEZANA VIJEST:

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)