Horor igra Remothered: Tormented Fathers stiže kao Early Access naslov

Prošlo je gotovo pola godine otkad je Remothered: Tormented Fathers uspješno prošao kroz Greenlight proces prikupljanja glasova, a sada se polako bliži svojem lansiranju na Steam platformu gdje će prvo stići kao Early Access naslov.

remotheredNew_image1Želimo biti potpuno jasni: nismo odabrali Early Access zbog mogućnosti financiranja (u stvari, igra je već u potpunosti financirana), već zato što je to najbolji mogući način uključivanja vas u razvoj.

Tijekom njenog Early Access razvoja, igrači će imati priliku zaigrati dvije trećine igre, dok će posljednji dio igre stići nakon izlaska iz Early Accessa koji će trajati nekoliko mjeseci.

To je psihološki horor u kojem igrač ima priliku birati najbolji mogući način preživljavanja, bilo da je to u pitanju skrivanje, borba ili bježanje. Igrači će u igri preuzeti ulogu tridesetpetogodišnjakinje pod imenom Rosemary Reed prilikom njenog odlaska do Dr. Feltona koji je pod utjecajem tajanstvene bolesti.

Na igri također radi i Chris Darril – dizajner iza kojeg stoje igre kao što su Forgotten Memories: Alternate Realities, DreadOut i NightCry. Za glazbu u igri je zadužen Nobuko Toda – skladatelj koji je radio na igrama Final Fantasy, Halo i Metal Gear Solid.

Remothered: Tormented Fathers bit će dostupna na Steam Early Accessu od 31. listopada ove godine te će ju biti moguće kupiti za 12,99€.

10.10.2017 Autor:  


E3 2018: Najave, traileri i novosti o nadolazećim igrama

OSTALE VIJESTI

18.07.2018

TOP 10 PlayStation 4 tema s najviše preuzimanja tijekom lipnja

Autor:  

Tvrtka Sony Entertainment objavila je putem službenog PlayStation bloga listu najprodavanijih PlayStation 4 tema tijekom lipnja ove godine.

stock_ps4_2Prvo mjesto te liste zauzela je tema Cat of Apocalypse HiQ Dynamic Theme dok se iza nje redom nalaze Legacy Dashboard Theme, Mystic Tree Dynamic Theme, Monster Hunter: World – Theme i Nebula Coulds Dynamic Theme.

Top 10 najprodavanijih PlayStation 4 tema tijekom lipnja:

  • 1. Cat of Apocalypse HiQ Dynamic Theme
  • 2. Legacy Dashboard Theme
  • 3. Mystic Tree Dynamic Theme
  • 4. Monster Hunter: World – Theme
  • 5. Nebula Coulds Dynamic Theme
  • 6. Amazing Aquarium 3D HiQ Dynamic Theme
  • 7. Rainbow Shooting Cat Dynamic Theme
  • 8. Synthwave A/B Complete Dynamic Theme Bundle by Truant Pixel
  • 9. Awesome Space 4K Dynamic Theme
  • 10. Amazing Night Sky Timelapse Dynamic Theme
misc
18.07.2018

Odgođen dolazak igre Fear The Wolves na Steam Early Access

Autor:  

Battle royale igra Fear The Wolves trebala je danas stići na Steam Early Access, ali je njeno lansiranje odgođeno za nekoliko tjedana zbog povratnih informacija od testera koji su sudjelovali u zatvorenom beta testiranju.

fearTheWolves_image1Očekujemo kako će ovo dodatno vrijeme za razvoj podići kvalitetu igre Fear The Wolves na razinu s kojom će igrači moći u potpunosti doživjeti njenu jedinstvenu atmosferu.

U pitanju je battle royale FPS igra inspirirana S.T.A.L.K.E.R. gameplay elementima koja će nuditi mečeve do sto igrača. Osim što će drugi igrači stvarati prijetnju u radioaktivnoj zoni, u igri su prisutni i neprijateljski vukovi, mutanti i druge opasnosti.

U prvoj dostupnoj verziji bit će dostupno više od 20 oružja i više od 25 nastavaka za ta oružja s kojima će se boriti na jednoj mapi veličine 25 kvadratnih kilometara. Mjesto radnje smješteno je u okolici Černobila gdje će igrači moći naići na uništene gradove, rijeke, šume i sakrivene vojne baze.

Igrači koji ranije ispadnu iz meča, moći će tijekom gledanja ostatka borbe glasati i manipulirati vremenom na mapi, dovodeći drugim igračima grmljavinska nevremena i snažne vjetrove.

misc
18.07.2018

Stigao novi Humble Bundle s igrama od CI Gamesa

Autor:  

The Humble Bundle servis objavio je novi paket s igrama iza kojih stoji tvrtka CI Games. Kao što je to i s većinom Humble Bundle paketa, potrošači ovdje imaju mogućnost odabira cijene i paketa. Ova ponuda dostupna je do 31. srpnja 2018. godine.

lordsOfTheFallen_image1Paket kojeg je moguće kupiti po cijeni od najmanje 1 dolara sadrži sveukupno tri igre: Sniper: Ghost Warrior Gold Edition, Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual i Combat Wings: Battle of Britain. Kako bi se otključale dodatne igre Lords of the Fallen – Game of the Year Edition i Sniper: Ghost Warrior 2 Collector’s Edition, potrebno je uplatiti više od trenutnih 7,56 dolara. U tom paketu također je dostupan i DLC za SGW2 pod imenom World Hunter Pack.

Po cijeni od 15 dolara moguće je kupiti sve do sada navedene igre te Sniper Ghost Warrior 3 i njen DLC Multiplayer Map Pack. Kupci ovog paketa koji su ujedno i pretplatnici mjesečnog Humble paketa, primit će 2 dolara koje mogu potrošiti putem Humble Store servisa.

misc
17.07.2018

Free-to-play Dauntless dostigao dva milijuna igrača

Autor:  

Tvrtka Phoenix Labs potvrdila je danas kako je otvorenu betu njene free-to-play PC igre Dauntless do sada zaigralo dva milijuna igrača.

dauntless_image4Dauntless zajednica je jedna od najglasnijih i strastvenijih igrača koji su nam pomogli oblikovati Dauntless u ono što je danas te što će biti u budućnosti.“, izjavio je Jesse Houston, suosnivač tvrtke Phoenix Labs.

Također je najavljeno kako će sljedeća velika ekspanzija za igru pod imenom The Coming Storm stići 09. kolovoza ove godine te da će bi biti dostupna kao free-to-play.

Svi koji su zainteresirani za ovu igru, mogu besplatno sudjelovati u njenom otvorenom beta testiranju. U pitanju je free-to-play naslov s co-op funkcionalnošću i velikim fokusom na lov čudovišta pod imenom Behemoths.

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)