Hidetaka Suehiro vratio se razvoju videoigara s tvrtkom White Owls

Nakon što je u 2015. godini izjavio da uzima odmor od izrade videoigara zbog zdravstvenih problema, Hidetaka Suehiro, suosnivač japanske tvrtke Access Games, izjavio je kako se odlučio vratiti u industriju kao glavni izvršni direktor tvrtke White Owls.

deadlyPremonition_image1White Owls je mala tvrtka koja je 01. studenoga 2016. godine rođena u Osaki. Naš slogan je “Od Osake za sve vas diljem svijeta”, te radimo dan i noć kako bi napravili jedinstvene stvari koje nitko nije vidio.“, izjavio je Hidetaka Suehiro putem službene web stranice tvrtke White Owls.

Suehiro, također poznat pod nadimkom SWERY, zaslužan je za horor igru Deadly Premonition koja je sa svojim sadržajem pronašla mjesto na mnogim listama najčudnijih igara u današnjoj industriji. Također je zaslužan za naslove kao što su D4: Dark Dreams Don’t Die, Lord of Arcana i Spy Fiction.

White Owls je također najavio kako rade na svojem prvom originalnom projektu o kojem za sada još uvijek nema informacija.

16.01.2017 Autor:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave your thoughts

Pravila ponašanja u komentarima pročitajte u našem Bontonu komentiranja

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite Medal of Honor: Pacific Assault

OSTALE VIJESTI

23.03.2018

Steam popusti: For Honor, Assassin’s Creed Origins i mnoge druge igre

Autor:  

Na Steam servisu dostupan je novi niz popusta u kojem se nalaze igre iza kojih stoji tvrtka Ubisoft.

assassinsCreedOrigins_image1U opisu svake igre piše trenutna te standardna cijena. Ako ste u potrazi za drugim igrama s popustima, obavezno provjerite cijelu listu igara koju možete pronaći na službenoj stranici Steam servisa. Ovi tjedni popusti vrijede do 26. ožujka 2018. godine.

  • For Honor – 19,79€     (59,99€) | -67%

  • Far Cry 3 – 7,99€     (19,99€) | -60%

  • Steep – 14,99€     (29,99€) | -50%

  • Grow Home – 1,99€     (7,99€) | -75%

*Napomena: Ovo nije cijela lista proizvoda s popustima

misc
23.03.2018

Ubisoft najavio otvaranje studija u Indiji i Ukrajni

Autor:  

Tvrtka Ubisoft je objavila kako će povećati svoje kapacitete i otvoriti dva studija u Indiji i Ukrajni – Ubisoft Mumbai i Ubisoft Odesa. Studiji će sudjelovati u razvoju AAA videoigara te se u prve dvije godine rada očekuje zaposlenje najmanje 160 novih zaposlenika.

ubisoft_img1“Ove godine se obilježava deseta godišnjica prisustva Ubisofta u Indiji i Ukrajini. Naša predanost tim zemljama sada je ojačana studijima u Mumbaiju i Odesu. Ponosna sam što vidim kako naša prisutnost u proizvodnji raste i čvrsto vjerujem da, ulaganjem i proširivanjem našeg znanja i stručnosti, imamo mogućnost nastaviti pružati vrhunska zabavna iskustva budućnosti”, izjavila je Christine Burgess-Quemard, izvršna direktorica Ubisofta.

Ubisoft Mumbai blisko će surađivati s Ubisoft Puneom te će se nekoliko članova tima iz Punea pridružiti novom studiju u Mumbaiju. Ubisoft Mumbai će također surađivati s indijskim Institutom za tehnologiju Mumbai & Intuit Lab, obje škole poznate za podučavanje. Novi studio trebao bi se otvoriti ove godine u lipnju s ciljem zaposlenja oko 100 zaposlenika tijekom prve dvije godine.

“Otvaranje studija u jednom od najvećih i najdinamičnijih gradova na svijetu otvorit će vrata novim talentima. Naša ambicija je doprinijeti razvoju indijskih videoigara usko surađujući s vrhunskim školama i institucijama”, nadodao je Jean-Philippe Pieuchot, direktor za Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai.

Što se tiče novog Odesa studija, pridružit će se postojećem ukrajinskom studiju u Kijevu i ostalim studijima koji trenutno rade na Tom Clancy’s Ghost Recon franšizi. Studio je započeo s radom i namjerava zaposliti oko 60 zaposlenika u prve dvije godine.

“Ubisoft je prvi put došao u Kijev prije 10 godina i od tada je tim razvijao i imao izazovne projekte, ali uz Kijev, oduvijek smo bili zainteresirani za Odesu, a sada je savršena prigoda da to pokažemo otvaranjem studija tamo”, izjavio je Sebastien Delen, direktor u Eastern European Hub, Ubisoft.

POVEZANE VIJESTI:

misc
23.03.2018

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Lethal League

Autor:  

Korisnici servisa Fanatical imaju priliku besplatno preuzeti Steam ključeve za Lethal League – igru koja inače košta 11,99€.

lethalLeague_image2Napominjemo kako je za preuzimanje svojeg Steam ključa potrebno imati registrirani korisnički račun za Fanatical kojeg svi mogu besplatno otvoriti. Nakon što na službenoj prodajnoj stranici igre odaberete ‘Add to Cart’, potrebno je na sljedećem koraku pritisnuti na ‘Secure Checkout’. Tada je zahtjev za igrom podnesen i Steam ključ igre trebao bi biti pod ‘Orders History & Keys’. Kako je u pitanju igra na Steamu, potrebno je imati aktivirani Steam račun i instaliranu aplikaciju.

Što se tiče drugih sličnih promocija, zainteresirani mogu u ovom trenutku besplatno preuzeti Medal of Honor: Pacific Assault i F1 2015.

misc
23.03.2018

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom neće koristiti Denuvo zaštitu

Autor:  

Igra Ni no Kuni II: Revenant Kingdom danas dolazi na tržište, a njeni developeri potvrdili su putem Steama kako PC verzija neće koristiti antipiratsku zaštitu Denuvo.

niNoKuni2_image1Također su potvrdili kako će igra nuditi detaljni grafički izbornik te podršku za 4K, ultraširoke monitore i igranje s tipkovnicom, mišem ili kontrolerom.

U pitanju je single-player RPG igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu mladog kralja pri njegovom zadatku vraćanja vladavine nad svojim kraljevstvom. Osim što nudi linearne misije s kojima se napreduje glavna priča, prisutan je i otvoreni svijet u kojem igrači mogu istraživati razne gradove, sela, tamnice i druge lokacije.

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)