Hatred uklonjen sa Greenlighta

hatred_image1Samo nekoliko sati nakon pojavljivanja na Steamovom Greenlightu, kontroverzni shooter Harted developera Destructive Creations uklonjen je sa stranice.

Na službenoj stranici se navodi kako je moguće da je projekt uklonjen od strane autora, no Destructive Creations su odgovorili:

“Dragi obožavatelji Hatred,

Kao što znate danas smo pokrenuli našu Steam Greenlight kampanju za Hatred. Nažalost, nakon nekoliko sati Steam ju je isključio davajući razlog svoje odluke:

Želimo da znate da na temelju onoga što smo vidjeli na Greenlightu nećemo objaviti Hatred na Steamu. Kao takvu, uklonit ćemo je sa stranice.”

hatred_steam_570X300DC je nadodao kako su igre poput Manhunt ili Postal još uvijek dostupne na Steamu, ali naravno da daju potpuno poštovanje prema odluci, jer oni imaju pravo na to. Također su razjasnili kako ovaj događaj neće ni na koji način utjecati na razvoj i viziju igre te da će igra biti objavljena u drugom kvartalu 2015. godine kao što je i planirano.

“Ovaj događaj ne tretiramo kao neuspjeh, jer opet nam je pružena velika podrška kojom smo preplavljeni.”

Nakon samo par sati na Greenlightu, Hatred je prikupio 13,148 up votea, 1,668 followera i završio na sedmom mjestu od 2,195 igara.

“Ovo je najbolji dokaz za nas da postoje obožavatelji igre Hatred i čekaju kada će igra biti objavljena. I to je ono što nam treba da nastavimo i objavimo igru koja nudi uzbudljiv i izazovan gameplay. Cijela situacija nas je samo pogurala u naprijed sa ne odustajanjem.”

15.12.2014 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Predator: Hunting Grounds - VIDEO RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

09.07.2020

Najavljena sljedeća besplatna igra na Epic Games Storeu

Autor:  

Dok korisnici Epic Games Storea trenutno mogu besplatno preuzeti igre Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition i The Escapists 2, od 16. do 23. srpnja moći će sa svojim korisničkim računom povezati igru Torchlight 2.

torchlight2_image8U pitanji je akcijski RPG koji nudi single-player i co-op iskustvo za sveukupno šest igrača koji mogu birati između četiri različite klase: Engineer, Outlander, Berserker i Embermage. Taj co-op mod podržava online i lokalno igranje, a svaki igrač će tijekom igranja nailaziti na zasebni loot nakon ubijanja neprijatelja unutar igre.

Igra je stigla na tržište u 2012. godini gdje je do sada primila uglavnom pozitivne ocjene od recenzenata i igrača, najviše zbog kvalitetnih gameplay sistema i niske cijene za dostupnu količinu sadržaja.

misc
09.07.2020

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Killing Floor 2

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 16. srpnja ove godine besplatno preuzeti igru pod imenom Killing Floor 2 koja inače košta 24,99€.

killingFloor2_image2Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

U pitanju je FPS igra sa survival horor elementima koju igrač može zaigrati samostalno ili s pet dodatnih igrača uz co-opu. Glavni fokus igre usmjeren je na borbu protiv valova različitih neprijatelja, razvijanje svojih likova i kupovanje novih oružja nakon svakog vala.

misc
09.07.2020

TOP 20 PS4 igara s najviše preuzimanja tijekom lipnja na europskom PS Storeu

Autor:  

Koje su premium igre, bile novije ili starije, uspjele na PlayStation 4 platformi privući najviše pozornosti od igrača, pokazuje Sonyjeva lista igara s najviše preuzimanja tijekom lipnja 2020. godine na europskom PlayStation Storeu.

theLastOfUs2_image1Na prvom mjestu ove liste nalazi se The Last of Us Part 2, dok se iza njega redom nalaze EA Sports FIFA 20, Call of Duty: Modern Warfare, Grand Theft Auto V, The Last of Us Remastered, Minecraft, Days Gone i Marvel’s Spider-Man.

Usporedno s prethnodnim mjesecom, Stranded Deep je pao sa sedmog na devetnaesto, dok se Minecraft Dungeons popeo s četrnaestog na deseto mjesto.

TOP 20 PS4 igara s najviše preuzimanja tijekom lipnja na europskom PS Storeu:

 • 1. The Last of Us Part 2
 • 2. EA Sports FIFA 20
 • 3. Call of Duty: Modern Warfare
 • 4. Grand Theft Auto V
 • 5. The Last of Us Remastered
 • 6. Minecraft
 • 7. Days Gone
 • 8. Marvel’s Spider-Man
 • 9. Horizon Zero Dawn Complete Edition
 • 10. Minecraft Dungeons
 • 11. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
 • 12. ARK: Survival Evolved
 • 13. eFootball PES 2020
 • 14. F1 2019
 • 15. Red Dead Redemption 2
 • 16. The Witcher 3: Wild Hunt
 • 17. Tekken 7
 • 18. Uncharted: The Lost Legacy
 • 19. Stranded Deep
 • 20. Assassin’s Creed Odyssey
misc
09.07.2020

Stigao novi niz igara za PlayStation Plus pretplatnike

Autor:  

Kao što je to bilo najavljeno prošlog tjedna, PlayStation Plus pretplatnici od sada mogu preuzeti igre NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Erica.

riseOfTheTombRaider_image5Što se tiče vrijednosti ovih igara, originalna cijena za NBA 2K20 iznosi 449,00 kuna, dok je Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration dostupan po cijeni od 199,00 kuna. Što se tiče igre Erica, njena cijena iznosi 74,00 kune.

PlayStation Plus je mjesečna pretplata koja je do kraja prošle godine bilježila više od 38 milijuna pretplatnika, a nudi pristup multiplayer segmentima igara, besplatnim igrama i ekskluzivnim popustima na PlayStation Storeu.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA