GameUp 2017: Objavljen raspored svih predavanja

Nakon što su nedavno objavili dio liste predavača, sada je putem Facebooka objavljena potpuna lista svih predavača i raspored predavanja na ovogodišnjem gaming događaju GameUp.

gameup_image1Sam događaj održat će se 18. ožujka u Domu mladosti u Beogradu gdje će, uz ova predavanja, developeri moći predstaviti svoje radove te se natjecati za vrijedne nagrade. U žiriju koji će odabrati tri najbolje igre nalaze se Uroš Banješević, Sava Minić, Damir Đurović i Nino Rajačić.

Prethodna dva GameUp događaja privuklo je više od 30 nezavisnih studija i više od 1.500 posjetitelja koji su imali mogućnost slušati 10 sati stručnih predavanja i upoznati se s radom domaćih gaming tvrtki.

PREDAVANJA:

 • 12:00 – 12:30 – Otvaranje
 • 12:30  13:15 – “Alati i razvojni proces AAA igara”; Nikola Šobajić i Vladimir Perić, Ubisoft
 • 13:30 – 14:50 – “Creative Playground”; Marko Zets Prpić, IFCC
 • 14:30 – 15:15 – Panel: YouTube scena Srbije: Kako YouTube okreće gaming naglavačke?; Aleksa Mijić/Suarez 16 i Vojislav Perić/Supreme Nexus
 • 15:15 – 16:15 – Pauza
 • 16:30 – 17:15 – “Organic forms: Modeling a video game asset”; Marina Vasić, Crater Studio
 • 17:30 – 18:15 – “Programiranje u Unreal Engine 4″; Damir Jugović, Mad Head Games
 • 18:30 – 19:15 – “Think like a journalist to get your game covered”; Pavol Buday, Reboot
 • 19:30 – 20:00 – Ceremonija proglašenja Indie Showcase pobjednika

LIVE ART SHOWCASE:

 • 12:00 – 14:30 – Aleksandar Zolotić / Mad Head Games i Marina Vasić, Crater VFX Training
 • 14:30 – 17:00 – Vanja Todorić / Mad Head Games i Stevan Lončarević / Zero Gravity
 • 17:00 – 19:30 – Vanja Todorić / Mad Head Games i Saša Ristić Krieger / Mad Head Games
10.03.2017 Autor:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave your thoughts

Pravila ponašanja u komentarima pročitajte u našem Bontonu komentiranja

ModDB: Deset najboljih modova u 2017.godini

OSTALO SA DOMACE SCENE

18.01.2018

LGL planira uskoro predstaviti rješenje za pretjerani grind u igri RAID: WW II

Autor:  

Hrvatska tvrtka Lion Game Lion objavila je putem Steama kako planira uskoro predstaviti rješenje za pretjerani grind u njenoj igri RAID: World War 2 na kojeg su se mnogi igrači požalili.

raidww2_image5Gledali smo kako popraviti ‘grind’ kojeg mnogi od vas osjećaju da postoji. Radimo na tome, a uskoro ćemo objaviti novosti o rješenju kojeg imamo.

Dok je ta novost razveselila mnoge, neki su se požalili na izbor riječi u toj objavi jer smatraju da je to jedan od najvećih problema u igri koji ih sprječava pri igranju.

Igra RAID: World War 2 dostupna je na PC platformi od 26. rujna prošle godine gdje je primila uglavnom negativne ocjene od recenzenata i raznovrsne kritike od igrača. Najveće pritužbe bile su usmjerene prema raznim tehničkim problemima, previsokoj cijeni, AI sistemu i samim vizualima. Unatoč tome što developeri redovno objavljuju zakrpe za igru, broj njenih igrača nastavlja padati iz mjeseca u mjesec.

Igra je do sada putem Steama primila 1,1 tisuću korisničkih recenzija od kojih je 677 ocijenjeno pozitivno. RAID: World War 2 također je dostupan i na PlayStation 4 i Xbox One platformama.

POVEZANE VIJESTI:

misc
15.01.2018

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru The Red Solstice

Autor:  

Humble Bundle je na svojem servisu omogućio besplatno preuzimanje hrvatske igre The Red Solstice koja je inače dostupna po cijeni od 16,49€.

redsolstice_image2Svi koji se odluče do 17. siječnja preuzeti kod za igru te ju aktiviraju do 31. siječnja 2018. godine na Steamu, zadržat će ju zauvijek u svojoj kolekciji igara. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani Humble Bundle korisnički račun. Svoj kod možete preuzeti sa službene prodajne stranice igre pritiskom na ‘Add to cart’ i zatim ‘Checkout’. Kod će stići na e-mail adresu koja je iskorištena prilikom registracije Humble Bundle računa. Kako se ključ aktivira putem Steama, potrebno je imati aktivirani Steam račun i instaliranu aplikaciju.

The Red Solstice je taktička RPG igra koja nudi mogućnost co-op igranja s 8 igrača. Multiplayer segment nudi šest velikih mapa za istraživanje, nasumično generirane zadatke i događaje te mogućnost razvijanja svojeg lika. Što se tiče single-player segmenta, The Red Solstice ima kampanju koja nudi do 30 sati igranja i mogućnost upravljanja i nadograđivanja svojeg tima. Igra je dostupna na Steamu od 2015. godine gdje je do sada primila 1,1 tisuću korisničkih recenzija od kojih je 890 ocijenjeno pozitivno.

misc
03.01.2018

Domaći studio Gamechuck traži testere za svoju igru Speed Limit: Stage 2

Autor:  

Domaći studio Gamechuck objavio je putem svoje službene Facebook stranice kako svi koji su zainteresirani za testiranjem nadolazeće mobilne igre Speed Limit: Stage 2 mogu sada zatražiti pristup testiranju Android verzije.

speedLimitStage2_image1Želite testirati našu prvu mobilnu igru Speed Limit: Stage 2 prije nego što dođe u trgovine? Pošaljite nam mail i poslat ćemo vam Google Play beta tester link.

Speed Limit: Stage 2 je druga staza nadolazećeg platformera Speed Limit koja je posebno prilagođena za mobilne uređaje. Više o ovom teškom platformeru koji također cilja stići i u kafiće kao arkadna igra možete pročitati u našem prijašnjem članku.

POVEZANA VIJEST:

misc
22.12.2017

Steam: Hrvatske igre na ovogodišnjoj zimskoj rasprodaji

Autor:  

Započela je ovogodišnja zimska rasprodaja na Steamu, a među mnogobrojnim naslovima sa sniženom cijenom nalaze se i one od domaćih developera.

hrvatskeIgre_image1U opisu svake igre piše trenutna te originalna cijena. Listu s većinu hrvatskih igara možete pronaći na Steam Curator stranici pod imenom Made in Croatia. Ako ste zainteresirani za cijeli niz popusta na ovogodišnjoj zimskoj rasprodaji, obavezno provjerite službenu stranicu Steam servisa. Ova promocija vrijedi do 04. siječnja 2018. godine.

 • Zotrix – 3,24€     (12,99€) | -75%

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)