Gamescom2016 – EKSKLUZIVNO – Novi South Park: The Fractured But Whole

Eksluzivno smo na Ubisoftom izložbenom prostoru na Gamescomu 2016 imali mogućnost isprobati South Park: The Fractured But Whole, igru koja će biti dostupna na tržištu u prosincu ove godine. Da uživancija s novom igrom bude veća Ubisoftovci su nam dali priliku testirati Nosulus Rift – njihov promotivni uređaj koji nikada neće biti dostupan u prodaji. Dodatak za nos, mirise i novo osjetilno iskutsvo u igri.

southParkNosulus_image1Prilikom igranja ove demo verzije možemo reći da će ona biti dosljedna svjetski popularnoj seriji South Park sa svojim humorom i vizualnim dizajnom. U usporedbi s prošlim nastavkom, najviše promjena uvedeno je u borbenu mehaniku koja će ovog puta igračima ponuditi veću mogućnost taktiziranja prilikom nadvladavanja neprijatelja uz pomoć novog sistema ploča za kretanje. Kao što je to bilo i u prošlom nastavku, igrač ima mogućnost biranja svoje klase uz pomoć koje dobiva specijalizirane napade i mogućnosti.

southParkNosulus_image2Što se tiče spomenutog promotivnog uređaja, igrač postavlja Nosulus Rift na svoje lice koje u nosnice ispušte neugodne mirise prilikom svakog prdeža i drugih sličnih aktivnosti. Ubisoft je izjavio kako su prilikom izrade tekućine koristili mirise pokvarene hrane, točnije jaja, sira i kobasica.

Igra South Park: The Fractured But Whole bit će dostupna od 06. prosinca 2016. godine na svim najpopularnijim patformama kao što su Microsoftivi Windows i konzola Xbox One, ali i naravno na PlayStation 4.

18.08.2016 Autor:  


E3 2018: Najave, traileri i novosti o nadolazećim igrama

OSTALO SA DOMACE SCENE

13.07.2018

Vip Adria liga će ove godine nuditi i turnire u mobilnim igrama

Autor:  

Vipnet i ESL je ove godine odlučio proširiti svoju Vip Adria eSports ligu s dvjema igrama na mobilnim uređajima – Clash Royale i Hearthstone.

vipAdriaLeague_image1Potaknuti uspjehom i sjajnim reakcijama nakon prve sezone Vip Adria lige, odlučili smo napraviti novi korak i vrata našeg natjecanja širom otvoriti svim zaljubljenicima u gaming i eSport na mobilnim uređajima. Sigurni smo kako će se i ovom projektu pridružiti mnogo igrača s ovih prostora i na velikoj pozornici pokazati sav svoj potencijal.“, izjavio je Lordan Kondić, direktor marketinga u Vipnetu.

Natjecanja u ovim igrama započinju 14. srpnja i trajat će do početka studenog ove godine, a prijave za sudjelovanje dostupne su na službenoj web stranici Vip Adria lige. U studenome održat će se online playoff s kojeg će četiri najbolja ići na završni turnir koji će se održati tijekom ovogodišnjeg Reboot InfoGamera.

misc
03.07.2018

Steam: Srpske igre na ovogodišnjoj ljetnoj rasprodaji

Autor:  

U tijeku je ovogodišnja ljetna rasprodaja na Steamu, a među mnogobrojnim naslovima sa sniženom cijenom nalaze se i one od developera iz Srbije.

hellion_image3U opisu svake igre piše trenutna te originalna cijena. Listu s većinu srpskih igara možete pronaći na Steam Curator stranici pod imenom Games made in Serbia. Ako ste zainteresirani za cijeli niz popusta na ovogodišnjoj zimskoj rasprodaji, obavezno provjerite službenu stranicu Steam servisa. Ova promocija vrijedi do 05. srpnja 2018. godine.

U slučaju da ste u potrazi za FPS igrama s cijenama ispod 5€, provjerite listu igara u našem prethodnom članku.

  • Hellion – 15,40€     (22,99€) | -33%

  • UnderRail – 7,09€     (14,19€) | -50%

misc
01.07.2018

Uskoro dolazi demo za hrvatsku igru Saint Kotar

Autor:  

Objavljena je službena Steam stranica za demo hrvatske PC igre Saint Kotar na kojoj stoji kako će on uskoro biti dostupan besplatno svima.

saintKotar_image2U pitanju je psihološka horor point-and-click igra u kojoj će igrači imati mogućnost preuzeti ulogu troje glavnih protagonista koji su otputovali u Hrvatsku radi prisustvovanja na izložbi rijetke srednjovjekovne umjetnosti. Ubrzo nakon njihovog dolaska, priča preuzima potpuno drugačiji ton označen nizom ubojstava i sotonističkim tematikama.

Isprobali smo spomenuti demo pod imenom The Yellow Mask tijekom ovogodišnje Reboot Develop konferencije u Dubrovniku i sa zadovoljstvom možemo reći kako je u pitanju kvalitetno napravljena horor avantura s velikim fokusom na atmosferu dobivenom pažnjom na detalje i vizualima samog Gorskog Kotara.

POVEZANE VIJESTI:

misc
26.06.2018

Steam: Hrvatske igre na ovogodišnjoj ljetnoj rasprodaji

Autor:  

U tijeku je ovogodišnja ljetna rasprodaja na Steamu, a među mnogobrojnim naslovima sa sniženom cijenom nalaze se i one od domaćih developera.

hrvatskeIgre_image1U opisu svake igre piše trenutna te originalna cijena. Listu s većinu hrvatskih igara možete pronaći na Steam Curator stranici pod imenom Made in Croatia. Ako ste zainteresirani za cijeli niz popusta na ovogodišnjoj zimskoj rasprodaji, obavezno provjerite službenu stranicu Steam servisa. Ova promocija vrijedi do 05. srpnja 2018. godine.

*Napomena: Ovo nije cijela lista proizvoda s popustima

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)