GameMaker Studio Pro kao dio Humble Weekly Bundle akcije

Na službenoj web stranici Humble Bundle dostupna je akcija u kojoj je moguće kupiti alat za kreiranje video igara pod imenom GameMaker: Studio Professional za minimalno 6 dolara. Originalna cijena ove verzije alata je 149,99 dolara.

GameMaker_image1Ponosni smo najaviti da radimo zajedno s Humble te nekoliko fantastičnih developera da omogućimo vjerojatno najbolji tjedni paket za indie developere i pogotovo za GameMaker korisnike.

Mogućnost kreiranja igara za Android pomoću GameMaker alata dostupan je u najskupljem paketu ove akcije koja košta sveukupno 12 dolara. Originalna cijena mogućnosti kreiranja android igara je dodatnih 299,99 dolara na originalnu cijenu alata.

Uz GameMaker, dostupan je i veliki broj igara kao što su Super Crate Box, 10 Second Ninja, Wasteland Kings te mnoge druge. Također, dostupni su izvorni kodovi tih igara pomoću kojih je moguće vidjeti na koji način su kreirani unutar GameMaker alata. Cijelu ponudu igara možete pronaći na Humble Bundle stranici.

Iako je na službenoj web stranici spomenutog alata za kreiranje video igara dostupna i standardna edicija besplatno za preuzimanje, ova profesionalna edicija nudi više pogodnosti i mogućnosti.

Ova akcija je dostupna do 24.09. (20h).

POVEZANE VIJESTI:

20.09.2015 Autor:  


Epic Games Store nastavlja s privremenim ekskluzivama na PC-u

OSTALE VIJESTI

18.10.2019

Epic Games Store će sljedećeg tjedna opet nuditi dvije besplatne igre

Autor:  

Dok korisnici Epic Games Storea trenutno imaju priliku besplatno preuzeti igre Observer i Alan Wake’s American Nightmare, od 24. do 31. listopada moći će besplatno preuzeti igre Layers of Fear: Masterpiece Edition i Q.U.B.E. 2.

layersOfFearQube2_image1Layers of Fear je psihološki horor u kojoj igrači preuzimaju ulogu psihički nestabilnog slikara koji pokušava napraviti svoje remek dijelo. Iza igre stoji Bloober Team, a do sada je primila raznovrsne ocjene od recenzenata i igrača. Našu recenziju igre možete pročitati ovdje.

Što se tiče igre Q.U.B.E. 2, u pitanju je puzzle igra koja prati priču arheologinje Amelia Cross nakon što se probudi među ruševinama drevnog izvanzemaljskog krajolika.

misc
18.10.2019

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Alan Wake’s American Nightmare

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 24. listopada ove godine besplatno preuzeti igru Alan Wake American Nightmare koja inače košta 6,99€. Svi koji se odluče povezati igru sa svojim korisničkim računom do spomenutog datuma, ona će ostati zauvijek u njihovom vlasništvu.

alanWakesAmericanNightmare_image1Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

misc
17.10.2019

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Observer

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 24. listopada ove godine besplatno preuzeti igru Observer koja inače košta 27,99€. Svi koji se odluče povezati igru sa svojim korisničkim računom do spomenutog datuma, ona će ostati zauvijek u njihovom vlasništvu.

observer_image3Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

U pitanju je psihološka horor igra koja prati priču detektiva s mogućnošću hakiranja uma drugih ljudi. Na igri je radio Bloober Team, a dostupna je na tržištu od 2017. godine.

misc
17.10.2019

Pogledajte prvi trailer za PC verziju igre Red Dead Redemption 2

Autor:  

Rockstar Games je početkom ovog mjeseca potvrdio kako će PC verzija igre Red Dead Redemption 2 stići na tržište 04. studenoga ove godine, a svi zainteresirani sada mogu pogledati njen prvi trailer.

redDeadRedemption2_image10U pitanju je akcijsko avanturistička igra s otvorenim svijetom čije je vrijeme radnje smješteno u 1899. godini, dvanaest godina prije radnje originala iz 2010. godine. Osim što nudi single-player kampanju, Rockstar je u studenome prošle godine lansirao i njegov multiplayer segment. Do svibnja ove godine je isporučeno više od 24 milijuna njegovih primjeraka.

Osim grafičkih poboljšanja, ova PC verzija će stići s novim Bounty Hunting misijama, oružjima i drugim dodacima.

misc

Prilagođavanje informacija narativu "mržnje" prema Electronic Artsu