G2A ponovno na meti kritika – ovog puta zbog prijedloga za novinare

Nakon što se G2A ponovno pronašao na meti javnih kritika od strane indie developera zbog načina funkcioniranja njegove online trgovine, gaming novinar Thomas Faust je sada putem Twittera izjavio kako mu je G2A dao prijedlog da objavi njihov članak pod imenom ‘Prodaja ukradenih ključeva na gaming trgovinama je gotovo nemoguća’ bez oznake da je članak sponzoriran ili povezan s G2A.

sivoTrziste_image1Napisali smo nepristran članak kako je ‘Prodaja ukradenih ključeva na gaming trgovinama gotovo nemoguća” i želimo ju objaviti na Vašoj web stranici bez oznake da je sponzoriran ili da je povezan s G2A. To je transparentna recenzija problema prodaje ukradenih ključeva.

G2A je također zatražio koliko spomenuti novinar traži novaca za objavu takvog članka pod takvim uvjetima. Faust je javno na Twitteru odbio prijedlog i objavio cijeli sadržaj prijedloga.

Na ovu cijelu situaciju je reagirao G2A, izjavivši kako je u pitanju njihov zaposlenik koji je taj prijedlog poslao bez odobrenja.

Ove e-mail adrese je poslao naš zaposlenik bez odobrenja zbog čega se ispričavamo Thomasu Faustu i devet drugih medija kojima je poslao ovaj prijedlog. Suočit će se sa strogim posljedicama jer je to apsolutno neprihvatljivo.

POVEZANE VIJESTI:

08.07.2019 Autor:  


Epic Games Store nastavlja s privremenim ekskluzivama na PC-u

OSTALE VIJESTI

22.09.2019

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih PC igara tijekom kolovoza

Autor:  

Tvrtka SuperData objavila je putem svoje službene web stranice listu najprofitabilnijih digitalnih PC igara tijekom kolovoza 2019. godine.

dungeonFighterOnline_image1Dungeon Fighter Online je uspio zadržati prvo mjesto dok se iza njega redom nalaze League of Legends, World of Warcraft, Fantasy Westward Journey Online II, Crossfire, Fortnite, World of Tanks, Dota 2, Hearthstone i Roblox.

Usporedno s prošlim mjesecom, World of Warcraft se popeo sa sedmog na treće mjesto, dok PUBG nije uspio zadržati poziciju na ovoj TOP 10 ljestvici.

TOP 10 najprofitabilnijih PC igara tijekom kolovoza 2019. godine:

  • 1. Dungeon Fighter Online
  • 2. League of Legends
  • 3. World of Warcraft
  • 4. Fantasy Westward Journey Online II
  • 5. Crossfire
  • 6. Fortnite
  • 7. World of Tanks
  • 8. Dota 2
  • 9. Hearthstone
  • 10. Roblox
misc
21.09.2019

Pogledajte novi trailer igre The Surge 2

Autor:  

Tvrtke Focus Home Interactive i Deck13 objavile su novi trailer nadolazeće igre The Surge 2.

theSurge2_image3Radi se o third person RPG igri koja sadrži kreaciju likova s različitim izgledom i spolom te raznim oružjima mogu rješavati neprijatelje čiji se udovi mogu pojedinačno uništavati.

Igra će izaći na tržište 24, rujna ove godine za Windows PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme.

misc
19.09.2019

Besplatno preuzmite kolekciju s čak šest Batman igara

Autor:  

Epic Games je prošlog tjedna najavio misterioznu kolekciju s besplatnim igrama iz Batman serijala, a te igre su sada dostupne besplatno za sve korisnike Epic Games Storea. U pitanju su Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Knight, LEGO Batman: The Videogame, LEGO Batman 2: DC Super Heroes i LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

batmanEGS_image1Za preuzimanje ovih igara je potrebno samo na prodajnim stranicama ovih dviju kolekcija (LEGO Batman i Arkham) pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

Ova ponuda je dostupna do 26. rujna ove godine.

misc

Prilagođavanje informacija narativu "mržnje" prema Electronic Artsu