G2A ponovno na meti kritika – ovog puta zbog prijedloga za novinare

Nakon što se G2A ponovno pronašao na meti javnih kritika od strane indie developera zbog načina funkcioniranja njegove online trgovine, gaming novinar Thomas Faust je sada putem Twittera izjavio kako mu je G2A dao prijedlog da objavi njihov članak pod imenom ‘Prodaja ukradenih ključeva na gaming trgovinama je gotovo nemoguća’ bez oznake da je članak sponzoriran ili povezan s G2A.

sivoTrziste_image1Napisali smo nepristran članak kako je ‘Prodaja ukradenih ključeva na gaming trgovinama gotovo nemoguća” i želimo ju objaviti na Vašoj web stranici bez oznake da je sponzoriran ili da je povezan s G2A. To je transparentna recenzija problema prodaje ukradenih ključeva.

G2A je također zatražio koliko spomenuti novinar traži novaca za objavu takvog članka pod takvim uvjetima. Faust je javno na Twitteru odbio prijedlog i objavio cijeli sadržaj prijedloga.

Na ovu cijelu situaciju je reagirao G2A, izjavivši kako je u pitanju njihov zaposlenik koji je taj prijedlog poslao bez odobrenja.

Ove e-mail adrese je poslao naš zaposlenik bez odobrenja zbog čega se ispričavamo Thomasu Faustu i devet drugih medija kojima je poslao ovaj prijedlog. Suočit će se sa strogim posljedicama jer je to apsolutno neprihvatljivo.

POVEZANE VIJESTI:

08.07.2019 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Watch Dogs: Legion - VIDEO RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

25.11.2020

Golden Joystick: The Last of Us Part 2 izglasan najboljom igrom 2020. godine

Autor:  

Glasovi ovogodišnje Golden Joystick dodjele nagrada su prebrojani, a igrači su izglasali The Last of Us Part 2 za najbolju igru 2020. godine. Među nominiranima u toj kategoriji još su se nalazili i Ghost of Tsushima, Doom Eternal, Final Fantasy 7 Remake i Genshin Impact i mnogi drugi.

theLastOfUs2_image1The Last of Us Part 2 je također osvojio nagradu u kategorijama za najbolju priču, najbolji vizualni dizajn, najbolji audio i najbolju PlayStation igru godine.

U pitanju je akcijsko avanturistička igra koja je stigla na tržište u lipnju ove godine i primila velik broj pozitivnih ocjena od recenzenata, ali ipak i niz iznimno negativnih ocjena od nekih igrača zbog odabranog usmjerenja priče.

misc
24.11.2020

Red Dead Online dolazi kao samostalna igra uz veliki popust

Autor:  

Rockstar Games je najavio kako će 01. prosinca lansirati multiplayer segment igre Red Dead Redemption 2 kao samostalnu igru pod imenom Red Dead Online na Epic Games Store, Steam, Rockstar Games Launcher, Microsoft Store i PlayStation Store.

redDeadOnline_image1Ta igra će od dana lansiranja do 15. veljače 2021. godine biti dostupna s popustom od čak 75 posto što znači će ju svi zainteresirani moći nabaviti po cijeni od 4,99 američkih dolara.

Kako će igra biti dostupna na PlayStation 4 i Xbox One platformama, svi koji su uspjeli nabaviti PlayStation 5 i Xbox Series X moći će također zaigrati ovu multiplayer igru.

misc
24.11.2020

Watch Dogs: Legion – Prodano 1,9 mil. digitalnih primjeraka u prva tri dana

Autor:  

Watch Dogs: Legion je stigao na tržište 29. listopada ove godine, a samo tijekom prva tri dana je prodano 1,9 milijuna njegovih digitalnih primjeraka. Kada se usporedi s njegovim prethodnikom, Watch Dogs 2 je od 15. studenog do kraja tog mjeseca 2016. godine dostigao prodaju od 431 tisuću prodanih digitalnih primjeraka.

watchDogsLegion_image1U pitanju je akcijska igra s otvorenim svijetom čija je radnja smještena u fiktivnoj bliskoj budućnosti nakon što je London postao meta terorističkog napada. Jedan od najvećih gameplay elemenata u toj igri leži u ideji da igrač može unovačiti gotovo bilo kojeg NPC-a u svoju grupu i iskoristiti njegovo znanje ili izgled za drugačiji pristup rješavanju misija.

misc
24.11.2020

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom listopada

Autor:  

Superdata je objavio listu najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom listopada ove godine.

superdata_image13NBA 2K21 je uspješno zadržao prvo mjesto, a iza njega se redom nalaze FIFA 21, Watch Dogs: Legion, Call of Duty: Modern Warfare, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, Marvel’s Avengers, Fortnite, Madden NFL 21, Genshin Impact i Grand Theft Auto V.

Usporedno s prethodnim mjesecom, Marvel’s Avengers je pao s trećeg na šesto mjesto, dok se Call of Duty: Modern Warfare popeo s petog na četvrto mjesto. Dok je Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 držao drugu poziciju u rujnu, sada se nalazi na šestom mjestu.

TOP 10 najprofitabilnijih digitalnih igara za konzole tijekom listopada:

  • 1. NBA 2K21
  • 2. FIFA 21
  • 3. Watch Dogs: Legion
  • 4. Call of Duty: Modern Warfare
  • 5. Tony Hawk’s Pro Skater 1+2
  • 6. Marvel’s Avengers
  • 7. Fortnite
  • 8. Madden NFL 21
  • 9. Genshin Impact
  • 10. Grand Theft Auto V
misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA