Domaća igra Speed Limit sljedećeg mjeseca dolazi na PS4, Xbox One, NS i PC

Domaći razvojni studio Gamechuck i izdavač Chorus Worldwide Games najavili su kako će njihova igra Speed Limit sljedećeg mjeseca stići na PlayStation 4, Steam, Nintendo Switch i Xbox One platforme.

speedLimitSteamDemo_image1Naime, ove verzije neće stići istog dana, već su im lansiranja raspoređena od 16. do 19. veljače. Na PlayStation 4 konzolu stići će 16. veljače, a tu verziju će igrači moći zaigrati i na nedavno lansiranoj PlayStation 5 konzoli. Što se tiče PC platforme, ona će biti dostupna na Steamu od 17. veljače i stići će u paketu s glazbom iz igre i digitalnom knjigom s vizualima igre. Nakon PC verzije, na tržište će 18. veljače stići Nintendo Switch verzija, a dan nakon doći će na Xbox One konzolu.

U pitanju je akcijska igra s retro vizualima čiji je glavni fokus ponuditi holivudsku akciju od samog početka s neprijateljima koji će svaki vaš trenutak nepažnje iskoristiti i vratiti vas na početak staze. Ono po čemu se igra jako izdvaja jest njen pristup mijenjanju perspektiva tijekom igranja što dodatno komplicira već dosta visoku razinu težine. U jednom trenutku igrat ćete brzu i nemilosrdnu 2D pucačinu, dok će vas u sljedećem trenutku dočekati top-down trkača igra, a kasnije i izometrički pogled dok upravljate helikopterom.

Svi zainteresirani već sada mogu besplatno preuzeti i isprobati njenu demo verziju na Steamu.

20.01.2021 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Little Nightmares 2 - RECENZIJA

OSTALO SA DOMACE SCENE

05.03.2021

Hrvatska igra Faraway: Director’s Cut stigla na Steam

Autor:  

Samoborski Pine Studio lansirao je igru Faraway: Director’s Cut na Steam gdje ju svi zainteresirani mogu do 12. ožujka nabaviti po cijeni od 7,37€. Nakon tog datuma, vraća se njena standardna cijena koja iznosi 8,19€.

farawayPC_image1U pitanju je avanturistička puzzle igra u kojoj igrač preuzima ulogu avanturista koji istražuje ruševine drevnih hramova kako bi otkrio sudbinu svojeg nestalog oca.

Ova PC verzija igračima nudi FPS kontrole, ažurirane vizuale, dodatne staze, glasovnu glumu i razna iznenađenja za Faraway fanove.

misc
05.03.2021

Primordials: Battle of Gods sada dostupan kao free-to-play igra

Autor:  

Hrvatska igra Primordials of Amyrion je službeno završila s Early Access razvojem te je sada dostupna kao free-to-play igra na Steamu i Epic Games Storeu pod imenom Primordials: Battle of Gods.

primordialsBattleOfGods_image1U pitanju je strateška 1v1 multiplayer igra u kojoj igrač upravlja kraljevstvom i razvija vojsku kako bi stekao prednost te pobijedio svojeg suparnika.

Svi koji su kupili igru tijekom njenog Early Accessa, imat će otključan pristup svakom heroju, svakoj vojsci i premium vizualnim dodacima osim određenim dodacima koji će dolaziti s budućim battle pass paketima.

Igra je do sada na Steamu primila sveukupno trideset korisničkih recenzija od kojih je sedamnaest ocijenjeno pozitivno s kojima joj glavna ocjena stoji na Mixed.

misc
26.02.2021

Domaća igra Red Solstice 2: Survivors sada ima izdavača – 505 Games

Autor:  

Hrvatski studio Ironward ušao je u partnerstvo s izdavačkom tvrtkom 505 Games s ciljem lansiranja igre The Red Solstice 2: Survivors koja će biti dostupna na Steamu od 17. lipnja ove godine.

theRedSolstice2Survivors_image1Oduševljeni smo što radimo s 505 Games, a suradnja s njima omogućila nam je da Red Solstice bude još veći i bolji. Naša vizija igre usklađena je s vizijom 505 Gamesa za ovu franšizu.“, objavljeno je na Steam stranici igre.

505 Games je talijanska izdavačka tvrtka koja stoji iza većeg broja igara među kojima su Control, Rocket League, Payday 2: Crimewave Edition i Death Stranding za PC platformu.

The Red Solstice 2: Survivors je akcijska survival igra sa strateškim elementima u kojoj imate zadatak boriti se protiv virusa koji prijeti uništenjem cijelog čovječanstva. Dok će ju biti moguće zaigrati samostalno, igra će nuditi i online co-op za čak osam igrača koji će moći birati između šest različitih klasa – Assault, Demolition, Heavy Support, Marksman, Medic i Recon.

Prije samog lansiranja u lipnju, održat će se i beta testiranje igre na Steamu od 12. do 15. ožujka, a svi zainteresirani se već sada mogu prijaviti za sudjelovanje.

misc
24.02.2021

Hrvatska igra Inked sada dostupna na Google Play i App Store trgovinama

Autor:  

Hrvatski studio Somnium Games je u suradnji s izdavačem Pixmain lansirao svoju igru Inked koju svi zainteresirani sada mogu kupiti na trgovinama Google Play i App Store.

inked_image4U pitanju je single-player platformer sa zagonetkama u kojem igrač preuzima ulogu bezimenog heroja s ciljem spašavanja ljubavi svojeg života. Igra nudi jedinstvene vizuale u stilu crteža na papiru i priču koja je prikazana iz perspektive crtača cijelog tog svijeta i glavnog protagonista.

Igra je originalno stigla na Steam u travnju 2018. godine uz pomoć izdavačke tvrtke Starbreeze gdje je do sada primila sveukupno 103 korisničke recenzije od kojih je 87 ocijenjeno pozitivno. Naime, developeri su onemogućili kupnju igre na toj platformi u lipnju prošle godine, a novi datum lansiranja ažurirane verzije još uvijek nije poznat.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA