Do 75 posto popusta na Square Enix naslove

Square Enix i Greenman Gaming pokrenuli su akciju koja uključuje 75 posto popusta na objavljene i nadolazeće PC igre od kojih vam izdvajamo najistaknutije.

19.09.2015 Autor:  


Epic Games Store nastavlja s privremenim ekskluzivama na PC-u

OSTALE VIJESTI

18.10.2019

Epic Games Store će sljedećeg tjedna opet nuditi dvije besplatne igre

Autor:  

Dok korisnici Epic Games Storea trenutno imaju priliku besplatno preuzeti igre Observer i Alan Wake’s American Nightmare, od 24. do 31. listopada moći će besplatno preuzeti igre Layers of Fear: Masterpiece Edition i Q.U.B.E. 2.

layersOfFearQube2_image1Layers of Fear je psihološki horor u kojoj igrači preuzimaju ulogu psihički nestabilnog slikara koji pokušava napraviti svoje remek dijelo. Iza igre stoji Bloober Team, a do sada je primila raznovrsne ocjene od recenzenata i igrača. Našu recenziju igre možete pročitati ovdje.

Što se tiče igre Q.U.B.E. 2, u pitanju je puzzle igra koja prati priču arheologinje Amelia Cross nakon što se probudi među ruševinama drevnog izvanzemaljskog krajolika.

misc
18.10.2019

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Alan Wake’s American Nightmare

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 24. listopada ove godine besplatno preuzeti igru Alan Wake American Nightmare koja inače košta 6,99€. Svi koji se odluče povezati igru sa svojim korisničkim računom do spomenutog datuma, ona će ostati zauvijek u njihovom vlasništvu.

alanWakesAmericanNightmare_image1Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

misc
17.10.2019

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite igru Observer

Autor:  

Korisnici Epic Games Storea mogu do 24. listopada ove godine besplatno preuzeti igru Observer koja inače košta 27,99€. Svi koji se odluče povezati igru sa svojim korisničkim računom do spomenutog datuma, ona će ostati zauvijek u njihovom vlasništvu.

observer_image3Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

U pitanju je psihološka horor igra koja prati priču detektiva s mogućnošću hakiranja uma drugih ljudi. Na igri je radio Bloober Team, a dostupna je na tržištu od 2017. godine.

misc
17.10.2019

Pogledajte prvi trailer za PC verziju igre Red Dead Redemption 2

Autor:  

Rockstar Games je početkom ovog mjeseca potvrdio kako će PC verzija igre Red Dead Redemption 2 stići na tržište 04. studenoga ove godine, a svi zainteresirani sada mogu pogledati njen prvi trailer.

redDeadRedemption2_image10U pitanju je akcijsko avanturistička igra s otvorenim svijetom čije je vrijeme radnje smješteno u 1899. godini, dvanaest godina prije radnje originala iz 2010. godine. Osim što nudi single-player kampanju, Rockstar je u studenome prošle godine lansirao i njegov multiplayer segment. Do svibnja ove godine je isporučeno više od 24 milijuna njegovih primjeraka.

Osim grafičkih poboljšanja, ova PC verzija će stići s novim Bounty Hunting misijama, oružjima i drugim dodacima.

misc

Prilagođavanje informacija narativu "mržnje" prema Electronic Artsu