Disc Jam: Stiže cross-play značajka za PC i PlayStation 4 igrače

Tvrtka High Horse Entertainment najavila je putem Steama kako će uskoro uvesti cross-play značajku u svoju igru Disc Jam. To znači da će PC i PlayStation 4 igrači moći zajedno zaigrati u online mečevima.

discJam_image1U početku smo planirali puno kasnije objaviti dedicirane servere i cross-play, ali ubrzo nakon lansiranja bilo je jasno kako je najbolja stvar koju možemo napraviti za naše igrače jest odmah nadograditi našu infrastrukturu u nadi dostavljanja najboljeg mogućeg online iskustva. Sada kada je naša implementacija odobrena, novo ažuriranje stići će čim prođe testiranje.“, objavljeno je putem Steam stranice igre Disc Jam.

Igra je dostupna na PlayStation 4 i PC platformama od 07. ožujka ove godine gdje je primila mnoge pohvale u vezi njenih gameplay mehanika. Unatoč tim pohvalama, igra je putem Steama tijekom zadnjih 30 dana primila niz negativnih recenzija od kojih je većina usmjerena prema nedostatku igrača u online segmentu. S time rečeno, ova nova cross-play značajka mogla bi pomoći pri tom problemu.

19.06.2017 Autor:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Leave your thoughts

Pravila ponašanja u komentarima pročitajte u našem Bontonu komentiranja

ModDB: Deset najboljih modova u 2017.godini

OSTALE VIJESTI

22.02.2018

Hunt: Showdown od danas dostupan na Steam Early Accessu

Autor:  

Iako je tek danas službeno završilo zatvoreno alfa testiranje igre Hunt: Showdown, Crytek se odlučio lansirati igru na Steam Early Access s cijenom od 29,99€ što je iznenadilo mnoge fanove ovog naslova.

huntShowdown_image3Igra je do sada primila sveukupno 60 korisničkih recenzija od kojih je 47 ocijenjeno pozitivno. Pritužbe su za sada uglavnom usmjerene prema lošoj optimizaciji – nešto na što su se mnogi požalili tijekom zatvorenog alfa testiranja.

Crytek cilja da će igra provesti najmanje dvanaest mjeseci u Early Accessu, a tijekom tog perioda planira uvesti više čudovišta, modova, opreme i mapa.

Hunt: Showdown je multiplayer FPS igra koja igračima nuditi kombinaciju PvP i PvE elemenata u bitkama gdje je glavni cilj pronaći i uloviti monstruma te preživjeti napade od drugih igrača.

misc
22.02.2018

Najavljen demo za PC verziju igre Final Fantasy XV

Autor:  

Tvrtka Square Enix najavila je kako će 26. veljače lansirati besplatni demo za nadolazeću PC verziju igre Final Fantasy XV, a sadržavat će cijelo prvo poglavlje igre.

finalFantasyXVPC_image6Ne samo da ćete moći u potpunosti istražiti tutorial i uživati u prvim misijama, već ćete moći testirati svoj PC kako biste vidjeli kako će se FFXV Windows Edition pokretati na njemu i koliko daleko ćete moći pogurati grafičke opcije.

Također, svi koji se odluče prednaručiti igru prije 01. ožujka primit će i Half-Life paket putem Steam Workshopa s kojim će moći obući Noctisa u popularnog lika iz Half-Life serijala Gordona Freemana.

Ova akcijska RPG igra dostupna je na PlayStation 4 i Xbox One platformama još od 29. studenoga 2016. godine, a PC verzija stići će 06. ožujka ove godine.

finalFantasyXVPC_image5

misc
22.02.2018

Glasovni glumci Troy Baker i Emily O’ Brien sudjeluju u igri Death Stranding

Autor:  

Emily O’ Brien, glasovna glumica koja je posudila svoj glas za likove u igrama League of Legends i World of Final Fantasy, objavila je putem svojeg Instagram profila kako joj je čast raditi uz Norman Reedusa i Troy Bakera na igri Death Stranding.

deathStranding_image1Za one koji nisu upoznati, Troy Baker je američki glasovni glumac koji je do sada radio na The Last of Us, BioShock Infinite, Infamous Second Son, Middle-earth: Shadow of Mordor, Far Cry 4 i mnogim drugim popularnim igrama.

Death Stranding je akcijska igra u razvoju na kojoj radi Kojima Productions za PlayStation 4 platformu.

misc
22.02.2018

Darewise planira koristiti SpatialOS u svojim budućim igrama

Autor:  

Francuska tvrtka Darewise Entertainment najavila je kako je ušla u partnerstvo s Improbable s ciljem korištenja SpatialOS tehnologije za razvoj njenih budućih igara.

spatialOS_image1Mi u Darewiseu uvijek tražimo nove načine za guranje granica online igranja te smo veoma uzbuđeni istražiti mogućnosti novog tipa virtualnog svijeta s bogatijim simulacijama koje su jedino moguće zahvaljujući SpatialOS-u.“, izjavio je Randy Smith iz Darewise Entertainmenta.

Ta tehnologija omogućava developerima kako bi pojačali snagu alata za razvijanje igara ili servera. Omogućava velikom broju tih alata koji su dio clouda da zajedno surađuju kako bi simulirali puno veći virtualni svijet s većim brojem igrača. SpatialOS je trenutno dio otvorenog beta testiranja što znači da svi zainteresirani developeri mogu preuzeti SDK.

Darewise Entertainment trenutno radi na nekoliko projekata među kojima je i Rokh – Steam Early Access igra koja je do sada primila raznovrsne ocjene od igrača zbog problema pristupanju online segmentu.

misc

Sylvio - VIDEO RECENZIJA (PS4)