Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite Jotun Valhalla Edition

Korisnici Epic Games Storea mogu do 12. prosinca ove godine besplatno preuzeti igru Jotun Valhalla Edition koja inače košta 14,99€. Svi koji se odluče povezati igru sa svojim korisničkim računom do spomenutog datuma, ona će ostati zauvijek u njihovom vlasništvu.

jotunValhallaEdition_image1Za preuzimanje igre potrebno je samo na prodajnoj stranici igre pritisnuti na ‘GET’ te na sljedećem koraku odabrati ‘Place Order’. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite. Napominjemo kako je za preuzimanje ove igre potrebno imati registrirani korisnički račun za Epic Games Store i instaliranu njenu aplikaciju.

U pitanju je akcijsko avanturistička igra s tematikom nordijske mitologije u kojoj igrači preuzimaju ulogu vikinške ratnice pod imenom Thora koja se nakon svoje smrti mora dokazati bogovima kako bi ušla u Valhallu. Igra je originalno stigla na tržište u rujnu 2015. godine gdje primila velik broj pohvala od igrača zbog njenih vizuala, glazbe i ponekad teških borbenih segmenata.

05.12.2019 Autor:  


Poslovi @ Jooble

Predator: Hunting Grounds - VIDEO RECENZIJA

OSTALE VIJESTI

06.08.2020

Epic Games Store će sljedećeg tjedna nuditi dvije besplatne igre

Autor:  

Dok korisnici Epic Games Storea trenutno imaju priliku besplatno preuzeti igre Wilmot’s Warehouse i 3 Out of 10 Ep1: “Welcome to Shovelworks”, od 13. do 20. kolovoza moći će sa svojim korisničkim računom povezati igre Remnant: From the Ashes i The Alto Collection.

remnantFromTheAshes_image1Remnant: From the Ashes je akcijska RPG igra koju je moguće zaigrati samostalno ili u timu do tri igrača u online co-opu. Priča je smještena u postapokaliptičnom svijetu kojeg je nadvladalo interdimenzionalno zlo, a zadatak je na glavnim protagonistima da pronađu način kako ga zaustaviti i vratiti sve što im je oteto. Igra je stigla na tržište u kolovozu 2019. godine gdje je primila uglavnom pozitivne ocjene od recenzenata i igrača, najviše zbog souls-like gameplay mehanika.

Što se tiče Alto kolekcije, ona dolazi s PC portovima mobilnih endless runner igara Alto’s Adventure i Alto’s Odyssey koje su primile niz pozitivnih ocjena od igrača i recenzenata.

misc
06.08.2020

Besplatno preuzmite i zauvijek zadržite The Witcher: Enhanced Edition

Autor:  

Korisnici GOG-a imaju priliku danas do ponoći besplatno preuzeti igru The Witcher: Enhanced Edition.

theWitcherEnhancedEdition_image1Za preuzimanje potrebno je odabrati GET IT FREE nakon čega se proizvod automatski veže s vašim GOG računom. Napominjemo kako je potrebno imati registrirani korisnički račun na GOG-u.

Što se tiče drugih sličnih ponuda, svi zainteresirani mogu danas do 17:00 na Epic Games Storeu besplatno preuzeti igre 20XX, Barony i Superbrothers: Sword & Sworcery EP.

misc
06.08.2020

Serious Sam 4 dolazi 24. rujna na Steam i Google Stadiju

Autor:  

Croteam je potvrdio kako će njegova sljedeća igra Serious Sam 4 stići na Steam i Google Stadia platforme 24. rujna ove godine.

seriousSam4_image10U pitanju je FPS igra u kojoj glavni protagonist Sam ima zadatak voditi posljednji otpor protiv Mentalove invazije, boreći se protiv horde neprijatelja uz pomoć velikog arsenala oružja. Dok je igru moguće zaigrati samostalno, Serious Sam 4 nudi i online co-op mod za četiri igrača.

Ovaj novi nastavak dolazi i s Legion sistemom koji će u igri nuditi bitke s tisućama neprijatelja na ekranu – nešto o čemu smo prethodno i pisali o našim dojmovima rane verzije igre prikazane na Gamescomu u 2018. godini.

misc
06.08.2020

Pokrenuta Kickstarter kampanja za igru This is the Zodiac Speaking

Autor:  

Poljski studio Punch Punk Games je pokrenuo Kickstarter kampanju za svoju sljedeću igru This is the Zodiac Speaking čiji je glavni financijski cilj određen na trinaest tisuća američkih dolara.

thisIsTheZodiacSpeaking_image1U pitanju je single-player triler s horor elementima koji prati priču novinara Roberta Hartnella nakon što primi pismo od serijskog ubojice Zodiaca. Priču za ovu igru napisao je poljski pisac Lukasz Orbitowski, a inspirirana je događajima, lokacijama i informacijama o stvarnoj ubojici koji je tijekom šezdesetih i sedamdesetih ubio najmanje petero ljudi.

This is the Zodiac Speaking nudit će dva različita moda igranja. Prvi će igračima nuditi priču u kombinaciji sa stealth i akcijskim gameplay elementima, dok će drugi biti orijentiran u potpunosti na priču pronalaženja ubojice.

Ovaj projekt je u razvoju već nekoliko godina, a Punch Punk Games ga želi lansirati u rujnu ove godine na PC, Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch platforme. Svi zainteresirani već sada mogu besplatno preuzeti i zaigrati njen demo.

misc

Alien RPG - VIDEO RECENZIJA